• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kıvgader üyeliğim

Mkforpus

Aktif Üye
merhabalar arkadaşlar forpus papağan ı besleyicisiyim ve şükür KIVRIK GAGALILAR VE KAFES KUŞLARI ÜRETİCİLERİ DERNEĞİ üyesiyim
kuşlarım şuan için yumurta da ve bilezik siparişleri de verdim herşeyin yasal olmasını seviyorum

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar kuşlarınızın fotoğraflarını görmek isteriz 🙂

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hayırlı olsun inşallah üye numaranız nedir aynı dernekteyiz ve yarışmalara katılacak misiniz 😊 katılım çok olursa bu sene forpusla bende düşünüyorum kuşlarınızi görmek isteriz 🤩

Mkforpus

Aktif Üye
merhaba abi 2586 selahattin başkanımız iyi ağustos yavruları çıktı 5 6 günlükler bursa da olacak yarışma bende bursa da oturuyorum düşünüyorum katılmayı yarışmaya

Mkforpus

Aktif Üye
merhabalar arkadaşlar forpus papağan ı besleyicisiyim ve şükür KIVRIK GAGALILAR VE KAFES KUŞLARI ÜRETİCİLERİ DERNEĞİ üyesiyim
kuşlarım şuan için yumurta da ve bilezik siparişleri de verdim herşeyin yasal olmasını seviyorum

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
öncelikle hayırlı olsun, ben de KIVGADER aynı zamanda da BAMUDER üyesiyim, yarışmalara katılmayı bende düşünüyorum, inşallah oralarda görüşme şansımız olur

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
merhaba abi 2586 selahattin başkanımız iyi ağustos yavruları çıktı 5 6 günlükler bursa da olacak yarışma bende bursa da oturuyorum düşünüyorum katılmayı yarışmaya
Nasip olursa eğer bende gelebilirim o zaman seninle tanışmak isterim benimde iki üyeliğim var dkkd 377 kivgader 66 kurucu üyelerindenim 😊 Selahattin abim candır 👍

Üst Alt