• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kısacası Kuşum

Çiço

Aktif Üye
Arkadaslar bu kuşumu 1 ay önce petshoptan sahiplendım petshopa veren kişi gagasını kesmiş ve kuş uçamıyor ne olduysa ilk geldiğinde aşırı şekilde kaşınması vardı veterinere götürdüğümde mantar başlangıcı diyip tricovord krem verdi 1 haftadır kullanıyorum kaşınması hala devam ediyor ve tüyleri biraz kabarık ekstradan suyuna damla vitamin kullanıyorm kuş aldıgım gündem beri bir kere bile öttüğünü görmedim sizce neden olabilir Ekli dosyayı görüntüle 7189Ekli dosyayı görüntüle 7188

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Kremi hangi bölgelere uyguladınız ki ?

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Gaga ve ayakta mantar olduğunu mu söyledi veteriner hekim? Kanat tüyleri resimde gözükmemiş. Uçuş tüylerini kontrol edebilir misiniz hiç mi yok yoksa çıkmakta olan kökler mevcut mu? Benim önerim vilmectin kullanarak parazit için önlem alın. Daha sonra fungistop veya eczaneden mikostatin alıp mantar tedavisi yapın.

Çiço

Aktif Üye
Gaga ve ayakta mantar olduğunu mu söyledi veteriner hekim? Kanat tüyleri resimde gözükmemiş. Uçuş tüylerini kontrol edebilir misiniz hiç mi yok yoksa çıkmakta olan kökler mevcut mu? Benim önerim vilmectin kullanarak parazit için önlem alın. Daha sonra fungistop veya eczaneden mikostatin alıp mantar tedavisi yapın.
Ayaklarında Var Dedi Ayrıca Kaşınması İçin Sprey Aldık Ve Yanında Vitaform Verdi Veteriner Bunlar Yeterlimidir