Arkadaşlar merhabalar, Aralık'ta kuşumun hastalanmasi sebebiyle açıkçası bende bu sayfanın bir üyesi oldum, ama keşke daha önceden üyesi olsaymışım dedim,çünkü merak ettiğim bir şeyi internette araştıracağıma sizin gibi deneyim sahibi, bilgi sahibi insanlarla paylaşmak onların görüşünü almak benim de bilgi sahibi olmami sağladı. Kendimden bahsetmek gerekirse; Didem ben 24 yaşındayım turizm mezunuyum 15 yaşından beri de otellerde çalışan birisiyim bu sene harici, hayvanlara karşı gerçekten fazlasıyla zaafım var, caretta, kedi ,köpek, timsah ,civciv, ördek ve kuşları zaten besleyen birisiydim ama maalesef küçüklüğümde hep hayvanlarimi uzaklara gidip çalıştığımdan dolayı gözüm arkada biraktigimda hayvanlarım ölüyordu yada annem başkasına veriyordu uzun bir süre gelmeyecegim için. Bu yüzden belli bir müddet hayvan beslememe kararı almıştım. Eşim sağolsun ki tekrardan hayvanlara zaman ayirabilmem için çalışmama engel oldu yani açıkçası iyi ki de olmuş diyorum Sabahları uyandığımda evde bir hayvanın bile ses çıkarması hoşuma gidiyor gerçekten,evde olan yalnızlığımı kuslarimla vakit geçirerek yok ediyorum onlarla ilgilenmek onların bir konusacagı kelime bile beni mutlu ediyor diyebilirim. Yani eskiden annem söylerdi senin elinde kuş kalmaz ölür sen kiskancligindan kedilere yem edersin derdi ki bunu küçükken yapmıştım, yani o zamanlar da aklım ermiyordu zaten hepsi kıskançlıktan olmuştu hatta kuşları eşim bana tek tek getirdikten sonra da anneme de kuş beslemesini söylemiştim ki anneme de her doğum gününde bir tane kuş hediye olarak aldım şimdi annemin de 3 tane kuşları var evde yaptığımız temizlik olsun kuşları tüyünü toparlamak olsun yorucu olsada gerçekten temizlerken bile bizi seyredip otmelerini bile seviyoruz diyebilirim yani çevremde az arkadaşım olsada onlar da sürekli bana geldiğinde kuşlarimi gördükleri zaman konuştukları zaman onlar da kuş aldılar ve hala da besliyorlar. Yani ilk defa bir kuşumun yumurtası ile karşılaşmak bile beni çok mutlu etti. Açıkçası sizin gibi insanları da tanıdığım için çok şanslı olduğumu düşünüyorum ve sizin de ben ve bizim gibi yeni üye olan arkadaşlara uzun bir süre bu konuda yardımcı olacağınızı biliyorum ve kuşlar konusunda da kendimi fazlasıyla ilerletmeyi düşünüyorum.