• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kilolu muhabbet kuşu nasıl zayıflatılır

Sümeyye S.

Aktif Üye
Kaç gr kuşunuz? Herhangi bir kronik yada genetik bir hastalığı biliniyor mu? Yağ eritme diyet, spor, sebzeli besleme ve kuşun tüye girmesi de ayrı bir etkendir 👍
Kaç Gr bilmiyorum ama parmağıma alınca kilosu hissediliyor 2023 yılında kursak mantarı olmuştu birde 20 Haziran'da karninda ve popo kısmında şişlik oluştuğunu fark ettim kızgınlık yumurtası diye düşündüm ama hâlâ yumurtlama olmadı o yüzden lipom olabilir mi diye düşünüyorum keyfi yerinde ve hayatını etkilemedi şişlik üç gün üst üste entrobac kullandım

Tuba K.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Forum Rehberi
Kaç Gr bilmiyorum ama parmağıma alınca kilosu hissediliyor 2023 yılında kursak mantarı olmuştu birde 20 Haziran'da karninda ve popo kısmında şişlik oluştuğunu fark ettim kızgınlık yumurtası diye düşündüm ama hâlâ yumurtlama olmadı o yüzden lipom olabilir mi diye düşünüyorum keyfi yerinde ve hayatını etkilemedi şişlik üç gün üst üste entrobac kullandım
Kuşunuzu görebilirmiyiz. Şiş dediğiniz bölgeleri yakından çekip atarsanız iyi olacak