• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kilo mu bu ?

laedri

Aktif Üye
Kuşumun göbeği bu şekilde erkek olanda böyle bı göbek yok acaba sorun mu bu yoksa normal mi?

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuşu hassas terazi ile tartma şansınız var mı ? Eğer varsa o şekil daha iyi yardımcı oluruz ama ben bi sıkıntı göremedim

laedri

Aktif Üye
Kuşu hassas terazi ile tartma şansınız var mı ? Eğer varsa o şekil daha iyi yardımcı oluruz ama ben bi sıkıntı göremedim
Şuan yok ama haftaici temin edebilirim inşallah. Erkek olanda o karındaki çıkıntı olmadığı için sorun mu diye düşünmedim değil

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Şuan yok ama haftaici temin edebilirim inşallah. Erkek olanda o karındaki çıkıntı olmadığı için sorun mu diye düşünmedim değil
Evcil ise göğüs kısmına dokunun orta kısım sert mi değil mi o önemli yani göğüs sivriliği var mı yan kısımlarda et var mı veya o kısımlar da mı sert onu kontrol edebilir misiniz

laedri

Aktif Üye
Evcil ise göğüs kısmına dokunun orta kısım sert mi değil mi o önemli yani göğüs sivriliği var mı yan kısımlarda et var mı veya o kısımlar da mı sert onu kontrol edebilir misiniz
Erkek kadar asi değil tutabilirm bunu akşam inşallah bu detaylara bakıp yazacağım 🙋🏻

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bende sorun göremedim. Türü ile alakalı olabilir. Ama yinede hassas tartı ile takip edilmesinde fayda var.

Üst Alt