• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kendisi ve adı Minyatür ama hayat enerjisi hiç bitmeyen yavrum

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Seni çözdüm bu kuşlar nasıl böyle ayaklanıyor bundan demekki:LOL:

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Takipteyim tüyolar almak için
Benden daha bilgili ustalarımda var onlarda çok önemli benimde bilmediğim noktaları var onlarda inşallah bizde onlardan kapacağız serkan hocam Tuğrul hocam şehmus abi bunlae üretim konusunda benden daha tecrübeli ustalarım biz onlar yanında çırağız yetişiyoruz inşallah 🙏🏻☺ Bilginin en Güzeli paylaşmaktır

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Hepsini göz hapsine aldım zaten :LOL::ROFLMAO:şaka bir yana hepiniz harikasınız

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
üstatlarımız sayesinde daha yeni şeyler öğreniyoruz sağolsunlar

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Şırınga ile abi küçük olanın ağzına sıkıyorum kursağa girmiyorum büyüğe kursağa basıyorum aparat ile bu ruyeşmi ben toz haline getirttim bildiğin çektirdim ☺
sen beslemeyi kaşıkla mı yapıyorsun, şırınga değil demi

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
maşallah maşallah 🧿🧿 nazar değmesin

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Dün itibariyle el beslemeye başladık. Büyük olan yavrumuzu anne babası zaten dolu dolu besliyor. Ama minyatür büyük kardeşi ile başa çıkıp annesinden yem alamadığı için ve erken doğum gelişim bozukluğu olduğu için elle beslemeye başladık. Kuşlarınızı sakın kimseye emanet etmeyin benim gibi kardeşiniz dahi olsa en ufak olay büyük ve acı derslerle bitiyor bu minyatür bebek bunun acı örneği neyse ki iyiyiz hayata sıkı sıkıya bağlı şuan videodada göreceğiniz gibi akıllı bıdık. Gözleri açık ama ayakları ve bedeni çok küçük aslında hemen hemen diğer kardeşi boyutunda olması gerekiyor ama sanki yeni doğmuş gibi. Umarız ki Birşey olmadan sağ salim atlatacağız 🙏🏻🧿

Merhabalar yavrunuz nasıl acaba büyüdü mü merak ettim 😊

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Dün itibariyle el beslemeye başladık. Büyük olan yavrumuzu anne babası zaten dolu dolu besliyor. Ama minyatür büyük kardeşi ile başa çıkıp annesinden yem alamadığı için ve erken doğum gelişim bozukluğu olduğu için elle beslemeye başladık. Kuşlarınızı sakın kimseye emanet etmeyin benim gibi kardeşiniz dahi olsa en ufak olay büyük ve acı derslerle bitiyor bu minyatür bebek bunun acı örneği neyse ki iyiyiz hayata sıkı sıkıya bağlı şuan videodada göreceğiniz gibi akıllı bıdık. Gözleri açık ama ayakları ve bedeni çok küçük aslında hemen hemen diğer kardeşi boyutunda olması gerekiyor ama sanki yeni doğmuş gibi. Umarız ki Birşey olmadan sağ salim atlatacağız 🙏🏻🧿

Furkan video açılmıyor kardeşim.

Üst Alt