• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kekligimin poposundaki kitle

Furkan82828282

Müdavim
Kusura bakmayın burası kafes kuşları formu biliyorum ama dün sahiplendiğim kekligimin poposunda bir kitle var diski mi başka birşey mi bilmiyorum haksız kabarık duruyor ne olduğunu bulamadım belki yaşayan vardır diye buraya yazıyorum keklik besleyenler yardımcı olabilir mi çok özür diliyorum tekrardan kafes kuşları formunu kafes kuşu olmayan bir canlk için meşgul ediyorum ama varsa bir çözümü yapmak isterim kaybetmek istemiyorum bilgisi olanlar yardımcı olur mu lütfen

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
Kusura bakmayın burası kafes kuşları formu biliyorum ama dün sahiplendiğim kekligimin poposunda bir kitle var diski mi başka birşey mi bilmiyorum haksız kabarık duruyor ne olduğunu bulamadım belki yaşayan vardır diye buraya yazıyorum keklik besleyenler yardımcı olabilir mi çok özür diliyorum tekrardan kafes kuşları formunu kafes kuşu olmayan bir canlk için meşgul ediyorum ama varsa bir çözümü yapmak isterim kaybetmek istemiyorum bilgisi olanlar yardımcı olur mu lütfen
Fotoğrafını paylaşabilir misiniz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba Furkan
Kafes Kuşları önceliği kanatlılar keklikte bir kanatlı
Kedi köpek balık vs için elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz
Fotoğraf paylaşır mısın ezbere olmaz
Yumurta da olabilir önce görmemiz gerekli

Üst Alt