• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kedinin ağzından muhabbet kuşu yakaladım

Talha6060

Yeni Üye
Selamlar bugün kedinin ağzından muhabbet kuşu kurtardım bi dişini takmış kanatmış şimdi eve getirdim ne yapabilirim tedavi olarak IMG_4079.jpeg

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yarasına rif ampül alıp sürün. Eğer yarası derinse dikiş gerekebilir. Kanatlı uzmanına götürmeniz uygun olur.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Diş ısırığı hava keselerine zarar verdiyse onlar için ölümcül olur. Kanatlı uzmana gidene kadar nöbetçi eczaneden denildiği gibi rif ampül ve bactrim şurup alın. Rif i yara olan yerlere şurubu da ağzına bir damla damlatın. Ve kanatlı uzmandan mutlaka destek alın.

Talha6060

Yeni Üye
Yara ilacı aldık sürdük fakat sol bacağı çok ayrık eklem kısmı kanadının oraya kadar çıkmış gibi sanki ama basmasında bir sıkıntı yok ve yarasının altında bi şişiklik var sanki iç kısmında bi sıkıntı varmış gibi ölümcül birşey olsa bu saate kadar yaşarmıydı 12saat falan oldu ve hiç yem ve su içmemiş dahaca ve hep yarasını ısırmaya çalışıyorIMG_4109.jpeg
IMG_4108.jpeg

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
24 saatte geçse risk hala devam ediyor. Kedilerin ağzındaki bakteriler kendileri için hijyeniktir ama kuşlar için ölümcül. Acısı var yarası var. Vücuda bakteri, enfeksiyon girdiyse en azından o riski azaltmak için lütfen bactrim şurup alın. Ve yarından tezi yok kanatlı uzmana götürün.

Üst Alt