• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kediler ne yer?

efe1903

Tutkulu
Bahçedeki kediler ne yer,ev yemeği olarak tavuk falan veremem varmı bir fikriniz?

efe1903

Tutkulu
Biz de bahçemizde ki kedilere başlarda kilo ile tavuk alıp salam alip veriyorduk ama sonradan mamaya döndük. O yüzden en güzel mama alıp vermek
Mama yada tavuk alamam işte ev yemeği ne yer, burdakiler salam yemiyor.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba sokak da yaşayan dostlarımız yoğurt yiyebilir.
Yoğurt içine biraz ekmek
Süt ishal yapar eğer laktozsuz süt varsa ekmek ile yerler

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ekmeği sütün içine ezin yer. Aç olan herşeyi yer. konserve balık yağını süzdürüp içine az birşey un serpin yer

TAHA

Aktif Üye
Salam yemeyen kedıde ılk defa gordum

yavruysa kedı salamı yıyemıyordur

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Efe ben sana güzel ve uygun bir yol göstereyim kardeşim soğuk havalarda Sokak'taki canlara iyi oluyor ☺
Kasapa git çorbalık al onu tencerede bol su ile kaynat kardeşim sonra fırına git bayat ekmek iste ekmekleri parça parça bir kaba veya büyük yoğurt kovasına dök kuru halde 👍 kaynayan çorbalıkların suyunu ekmeklerin üstüne dök o dursun orda sonra kalan çorbalıkları etleri kemiklerden ayır ayırdığın etleri ekmekli ve et suyu olan kovaya at karıştır ılık şekilde onu kedilere ver hem suyunu hemde eti, ekmeği afiyetle yesinler en son ne kaldı kemikler ☺ kemikleri sabah erkenden köpeklerin geldiği bir yer mesela mezarlıklar ve orman girişleri gibı yerlere koy ondan da onlar nasiplenip dua etsinler 🙏☺

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
Efe ben sana güzel ve uygun bir yol göstereyim kardeşim soğuk havalarda Sokak'taki canlara iyi oluyor ☺
Kasapa git çorbalık al onu tencerede bol su ile kaynat kardeşim sonra fırına git bayat ekmek iste ekmekleri parça parça bir kaba veya büyük yoğurt kovasına dök kuru halde 👍 kaynayan çorbalıkların suyunu ekmeklerin üstüne dök o dursun orda sonra kalan çorbalıkları etleri kemiklerden ayır ayırdığın etleri ekmekli ve et suyu olan kovaya at karıştır ılık şekilde onu kedilere ver hem suyunu hemde eti, ekmeği afiyetle yesinler en son ne kaldı kemikler ☺ kemikleri sabah erkenden köpeklerin geldiği bir yer mesela mezarlıklar ve orman girişleri gibı yerlere koy ondan da onlar nasiplenip dua etsinler 🙏☺
En güzel yöntem ben de eskiden öyle yapıyordum çokta iştahlı yiyorlardi

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Her akşam evde ne yemek kalırsa bende içine ekmek doğrayıp parka bırakıyorum. Kemikleri de ayrıca bırakıyorum. Sabaha hiç bir şey kalmıyor.
Emekli olmadan yıllarca iş yerinde kedilere baktım. Doğumlar yaptırıp büyüttüm annesi terk edenleri.sahiplendirdim. Yaklaşık 18-20 tane vardı. Nazlı kızım doğum yaptı en son yavruları büyüttük.. Emekli oldum. Onlar Rabbim in sessiz kulları. "" Merhamet göster ki Rabbim de sana merhamet göstersin""
Anneleri ve çocukları. Sahiplendiler ve çok mükemmel yuvaları var

Ekli dosyalar

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
Her akşam evde ne yemek kalırsa bende içine ekmek doğrayıp parka bırakıyorum. Kemikleri de ayrıca bırakıyorum. Sabaha hiç bir şey kalmıyor.
Emekli olmadan yıllarca iş yerinde kedilere baktım. Doğumlar yaptırıp büyüttüm annesi terk edenleri.sahiplendirdim. Yaklaşık 18-20 tane vardı. Nazlı kızım doğum yaptı en son yavruları büyüttük.. Emekli oldum. Onlar Rabbim in sessiz kulları. "" Merhamet göster ki Rabbim de sana merhamet göstersin""
Anneleri ve çocukları. Sahiplendiler ve çok mükemmel yuvaları var
Helal olsun Keşke böyle insanların sayısı daha da çoğalsa 🤗