• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kediler hakkında yardım

efe1903

Tutkulu
Komşunu deposuna yavrulamışlar komşumda rica etti aldım başka bi bahçenin dolabına koydum daha göbek bağları duruyor annesi daha yok ortada herhal bulur yakınlarda biyere koyduk
Ben bunlara ne verebilirim evde süt var laktozlu ama sütü su ile karıştırıp versem olurmu nasıl su vercem yada annesi gelip halledermi?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kedilerden hiç anlamıyorum ama keşke az gözleri açılıp ayaklanana kadar aynı yerde kalsaydılar. Şimdi anne gelmezse nolacak 😥

efe1903

Tutkulu
Kedilerden hiç anlamıyorum ama keşke az gözleri açılıp ayaklanana kadar aynı yerde kalsaydılar. Şimdi anne gelmezse nolacak 😥
Abla komşuda kedileri seviyorda deponun alt tahtalarına yer yapmış depoda garajın içinde mejbur çıkardım bende tek tarafı açık dolaba koydum.

efe1903

Tutkulu
Bişeyde alamam kedilere anca süt veririmde bizim evdeki sütlerde laktozlu.

efe1903

Tutkulu
Annesi geldi koyduğum yere.

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Annesi geldi koyduğum yere.
Annesi geldiyse sadece anneye mama verin. Yavrulara dokunmayın bence. Sonra anne de yavruları istemeyebilir. Zaten annesi besler yavruları. Anne kediye mama ve su vermeniz yeterli diye düşünüyorum.

efe1903

Tutkulu
Annesi geldiyse sadece anneye mama verin. Yavrulara dokunmayın bence. Sonra anne de yavruları istemeyebilir. Zaten annesi besler yavruları. Anne kediye mama ve su vermeniz yeterli diye düşünüyorum.
Mama yok bende abla su ve ev yemeklerinden verdim.