• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Kedi saldırmış yaralı kuş

Goccoke

Paylaşımcı
Geç olabilir çünkü enfeksiyonu oral yoldan da önlemek lazım
Hocam yaralarına riften her yaraya birer tane mi dökeyim? Bir tanesi iki yarasına mı? Şunu halledeyim bir bactrim de bakayım reçetesiz alabilirsem alayım ben şimdi normalde yaşadığım şehirde değilim aile hekimine gidebilir miyim bilmiyorum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hocam yaralarına riften her yaraya birer tane mi dökeyim? Bir tanesi iki yarasına mı? Şunu halledeyim bir bactrim de bakayım reçetesiz alabilirsem alayım ben şimdi normalde yaşadığım şehirde değilim aile hekimine gidebilir miyim bilmiyorum
Yok yettiği kadar dökün çeyrek ampul yeterli. Olur

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bactrim reçetelidir vermezler büyük ihtimalle
Rif ampul den şiringaya çekin gagasında ağzına 2-3 damla damlatın
Antibiyotikdir faydası olur mutlaka

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İnşallah derin değil ve bakteri yayılmamıştır Allah ın izniyle kurtaralım bu güzelliği🤲🤲

Goccoke

Paylaşımcı
İnşallah derin değil ve bakteri yayılmamıştır Allah ın izniyle kurtaralım bu güzelliği🤲🤲
Umarım kurtarabiliriz hocam çok başıma geliyor böyle yaralı hayvanlar hep beni buluyor ama iyileştiremedim çoğunu bana denk düşmesinler diye dua ediyorum artık elimden geleni yapsam da iyileştiremedim çoğunu

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Umarım kurtarabiliriz hocam çok başıma geliyor böyle yaralı hayvanlar hep beni buluyor ama iyileştiremedim çoğunu bana denk düşmesinler diye dua ediyorum artık elimden geleni yapsam da iyileştiremedim çoğunu
Emeğine yüreğine sağlık 🤲😊 sen mücadele et gerisi Takdiri ilahi 🤲

Goccoke

Paylaşımcı
Kanadının altına da sürdüm hocam kuruyor üstünde temizleyecek miyim sonra? Yarasını tam görebilmek için temizleyelim mi derin mi diye yani

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kanadının altına da sürdüm hocam kuruyor üstünde temizleyecek miyim sonra? Yarasını tam görebilmek için temizleyelim mi derin mi diye yani
Kurusun akşamda dökün tüm yaralara dökün
İçirdiniz mi riften
Yem yedi mi

Bayankod

Aktif Üye
Merhaba, ayrıca bulunduğunuz ilin milli parklar ve bahçeler müdürlüğünü arayabilirsiniz. Evinizden gelip alıyorlar.

Goccoke

Paylaşımcı
Video
Ayaklarını da kullanamıyor galiba tek birini kullanamıyor. Korkudan olabilir mi acaba?