• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kedi kuşumuzu yaralamış.

Nuurr

Paylaşımcı
Bu halde bile ıslık çalıyo 😭 inşallah iyileşir yaa

Ekli dosyalar

Frknxrd

Yeni Üye
Kutuda bakıyoruz yanına şişede sıcak su yaptım ama. Başka odada kuş onun başındayız bizde 🥺
Soğukkanlı kalmaya devam edin, daima pozitif(olumlu) düşünün. Bu gece onun için ağır geçebilir, yarın hemen veterinere götürün. Kutuda kalması iyi bir şey orada kalsın, suyu çok sıcak olmasın ılığın biraz düşüğü olsun, kuşun yanında kalın. Suyuna vitamin katmayı da unutmayın dediğim gibi sıcak bir odada kalsın

Nuurr

Paylaşımcı
Soğukkanlı kalmaya devam edin, daima pozitif(olumlu) düşünün. Bu gece onun için ağır geçebilir, yarın hemen veterinere götürün. Kutuda kalması iyi bir şey orada kalsın, suyu çok sıcak olmasın ılığın biraz düşüğü olsun, kuşun yanında kalın. Suyuna vitamin katmayı da unutmayın dediğim gibi sıcak bir odada kalsın
Sabah 9 da direk veteriner. Suyu da çok sıcak değil dediğiniz gibi. Vitamin vercez dedi vermediler kursağı yırtık olunca

Frknxrd

Yeni Üye
Sabah 9 da direk veteriner. Suyu da çok sıcak değil dediğiniz gibi. Vitamin vercez dedi vermediler kursağı yırtık olunca
Ya düzelir umarım düzelse bile utangaç bir tavır sergiler, kedi ona travma etkisi yaratmış olabilir belli ki çok korkuyor her neyse aklınız yarınki operasyonda olsun.

Nuurr

Paylaşımcı
Ben kuş ameliyatı hiç duymamıştım bile 🥺 akşamdan beri o kadar kötüyümki sizde dua edermisiniz yarını da atlatsın 😭

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
umarım sağlığına bir an önce kavuşur çok üzgünüm.. evet ben de çok sevdiğim için kedi sahiplenmek istiyorum ama kuşlarım varken bunu tercih edemiyorum. hem kuşun hem de kedinin aynı ortamda bulunması psikolojik açıdan onları rahatsız eder. o ortamı tam anlamıyla idare edemezsiniz. ettiğinizi sansanız bile böyle durumlar görülebilir. umarım bu minik tamamiyle iyileşir ve bence iyileştikten sonra doğru bir ortam kurmanız şart

Nuurr

Paylaşımcı
Aman diyim bende kuş üretiyordum kuş sayısını 25 e çıkarmıştım sonra kedi geldi dağıldık 2 kuş bırakabldim. Benim kedide 2 kuşuma hiç bişey yapmıyor 1 senedir aynı yerde yaşıyolar hiç bakmıyor dokunmuyor bile. Kuşun kafesiyle yanyana bile uyuyolar. ama bu durumdan sonra korktum bende kuşlarımı başka odaya koycam. Ah keşke iyileşsinde bida kediyle aynı ortama koyarmıyız hiç 🥺

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Çok geçmiş olsun. @Bahar Y. Arkadaşımıza katiliyorum. Ne olursa olsun kedilerin içgüdüsel olarak avlanma duyguları var. Hele kuşları hiç affetmezler 😥 Allah'ım şifasını versin. Umarim atlatır 😥🙏🏻 kıyamam ya nasıl da güzel bir kuş 🙏🏻

Nuurr

Paylaşımcı
Ameliyatı uzun sürecekmiş akşam alırsınız dediler bıraktık veterinere çok korkuyorum o da kim bilir nasıl korkuyordur acı çekiyordur off 😭😭😭

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Ameliyatı uzun sürecekmiş akşam alırsınız dediler bıraktık veterinere çok korkuyorum o da kim bilir nasıl korkuyordur acı çekiyordur off 😭😭😭
Tez zamanda atlatacaktır iyi düşünelim iyi olsun benim korkum şu umarım dişlememiştir

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Güzel haberlerinizi bekliyoruz 🙏🙏

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Güzel geçmesine çok sevindim, sonraki evreyi de sağlıklı ve iyi bir şekilde atlatır inşallah. 🤲🏻

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Güzel haberlerinizi bekliyoruz 🙏🏻🙏🏻