• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kavga

Semihzz123

Tutkulu
Erkek ve dişi kuşum 3 gündür arada sırada birbirine gaga atıyorlar. Açıkçası kafesteki yemlerin üstündeki kabuklari temizlemek için yemliği alırken erkek kuş bana alışkın olmadığı için kafeste uçuyor sağ sola atlıyor dişi kuşta heycan yapıp erkeğe gaga atıyor vuruyor. Şimdi akıllı yemlik diyeceksiniz onuda taktim ama bu seferde dişi kuş yerken erkek geliyor sıkışıyorlar ve bu seferde dişi kızıp gaga atıyor erkek kuşa erkekte yiyemiyor. Ciftleşmelerini istiyorum çokta onlarla uğraşmiyorum kendi hallerine bırakmak istiyorum ama böyle oluncada uğraşmamak elde değil.Birde akıllı yemlikte sıra sıra yerler diyede düşündüm ama bu seferde erkek yerken dişi kuş erkeğin kuyruğunu felan çekiyor napsam bilemedim ):

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
İki yemlik iyidir ne zamandır beraberler bir de fotoğraf alabilirmiyiz maşaallah dostlarınıza

Semihzz123

Tutkulu
İki yemlik iyidir ne zamandır beraberler bir de fotoğraf alabilirmiyiz maşaallah dostlarınıza
Teşekkür ederim yaklaşık 1 buçuk haftadır beraberler ekstra 1 tane daha astım kafese yemlik. Birde erkek kuşum dişi kuştan biraz daha büyük yani dik duruyor erkek kuşum eğilmiş gibi duruyor bu genetik midir ?

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
1.5 hafta çok kısa bir zaman. Erkek kuşunuz yaşlı gibi yaşlandıkça duruş bozukluğu olabiliyor

Semihzz123

Tutkulu
1.5 hafta çok kısa bir zaman. Erkek kuşunuz yaşlı gibi yaşlandıkça duruş bozukluğu olabiliyor
Bilmiyorum 1 yaşında diye aldım burnuda maviydi kaptım hemen :D aslında baktim biraz petshopta kuşların içinde baya aktifti ama evde alışamadı herhalde tam, birde ciftlesmeleri için felan ne kadar geçmesi gerekiyor geçende birbirlerine yem kusuyorlardı

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Bilmiyorum 1 yaşında diye aldım burnuda maviydi kaptım hemen :D aslında baktim biraz petshopta kuşların içinde baya aktifti ama evde alışamadı herhalde tam, birde ciftlesmeleri için felan ne kadar geçmesi gerekiyor geçende birbirlerine yem kusuyorlardı
Belli olmuyor bu çiftleşme için bir zaman yok baİ kuşlar 5 dakika da ciftlesiyor bazıları 6 ayda (Bu başıma gelenler)