• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kaşıntı kusma

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Gittik mikostatin damla devam edin reflor toz vardı bunlar zaten bir işe yaramadı...petshoplar daha bilgili sanki boşa gittim neyse teşekkürler arkadaşlar
Efendim sizin gittiğiniz veteriner kanatlı uzmanı mıydı? Sanırım değildi, zeolit tozu sadece aktarlarda veya mamaist.com sitesinde bulunabilir Şehmus bakır beye özelden ulaşabilirsiniz bayram sonunda kargolanır ve zeolit tozunu mama ile karıştırıp kursaktan beslenme yapabilirsiniz eğer tecrübeniz varsa , kanatlı uzmanı önerisi için bayramın bitişini beklemeliyiz büyük oranda kapalıdır diye düşünüyorum normal veterinerlerin de antibiyotik harici bilgisi olmuyor kanatlılar üzerinde

Göksel

Yeni Üye
Bayram sonrası dediklerinizi temin edebilirim rahat şuan çaresiz kaldım gibi bişey oldu, bilgim var dedi gidince olmadığını anlamış olduk teşekkürler

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Pet Care Veteriner Kliniği /ANKARA
Yıldızevler Mahallesi Rabindranath Tagore Caddesi No:15/B Yıldız-Ankara
0 (552) 877 28 84
Bayramda açık kuşlardan anlıyorlar

Uğur Pet Veteriner Kliniği / ANKARA
Dikmen Caddesi No: 566/A ÇANKAYA / ANKARA
Telefon: (0312) 490 27 17

Bu veterinerin açık olup olmadığını bilmiyorum fakat ilk veteriner den daha iyi arayıp sorabilirsiniz, diğer veterinerler için ise ;

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Bayram sonrası dediklerinizi temin edebilirim rahat şuan çaresiz kaldım gibi bişey oldu, bilgim var dedi gidince olmadığını anlamış olduk teşekkürler
Şöyle isterseniz @Demet bükay ablamla iletişime geçin özelden kendisinde zeolit ve mama var ise fazladan size en azından bayram sonuna yetecek kadar verebilir.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Demet abla ile aynı şehirdesiniz,oldukça şanslısınız. Eğer siz tedaviyi yapamazsanız Demet abla dize yardımcı olur bence. Bir çok veterinerden daha bilgilidir. 😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Veteriner için @Demet bükay ablayı etiketliyorum kendisi de Ankara da yönlendirme yapacaktır. Durumu ciddi görünüyor.
Merhaba Dikmen de uğur Pet var, Etlikte Keçiören hayvan hastanesinde kanatlı uzmanı var iletişime geçin, hayvan hastanesi 7/24 açık inş uzman vardır, Dikmen uğur peti de mutlaka arayın çok geçmiş olsun

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Akşam gelirseniz Yenimahalle de oturuyorum Zeolit tozu verebilirim, mamada veririm🤲😊

Üst Alt