• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Karşınızda Obur 😅

Tarık

Aktif Üye
Maşallah:) Ben de hatırladım şimdi ben küçükken 2 tane almıştık ama tabi o zamanlar bilmiyordum o bize balıkları satan adam da bir şey söylemedi farklı türlerde olduğu için biri diğerini çok kötü yaralamıştı o yüzden ölmüştü biri:( Diğeri de onu yediği için şişmişti:(

Sinan

Yeni Üye
MaşAllah çok tatlı... Bende beta vardı arada fanusundan cıkarıp opuyordum. Su degıstirirken öpüp temiz suyuna bırakıyordum yaklasık 3 sene once üniversite kazandım ve evde bıraktım 5 sene kadar yasadı ve öldü...

Eylül

Yasaklı
MaşAllah çok tatlı... Bende beta vardı arada fanusundan cıkarıp opuyordum. Su degıstirirken öpüp temiz suyuna bırakıyordum yaklasık 3 sene once üniversite kazandım ve evde bıraktım 5 sene kadar yasadı ve öldü...
Ben mutfakta fanusunu yıkamıştım, salona getiriyordum. Tam kapının önünde fanus elimden kaydı ve kırıldı.. Daha önce 2 taneydi balığımız, ikisini de kurtardık o zamanlar. Hatta oburun gözü kanamıştı 1-2 hafta ters yüzdü sonra düzeldi 😅 Bundan 4-5 ay önce de sağlıklı olan balığımız 1 günde ölmüştü.