• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Karında kist ve karaciğer büyümesi

siddik1907

Yeni Üye
Arkadaşar Sıddıkımı 1 saat önce kaybettim. Yardımlarınız için teşekkür ederim. 22 Hazirandan bu yana elimden geleni maddi manevi yaptım. Ama olmadı. Çok eziyeti vardı. Çok ağlıyorum. İnşallah benden razıdır.

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Arkadaşar Sıddıkımı 1 saat önce kaybettim. Yardımlarınız için teşekkür ederim. 22 Hazirandan bu yana elimden geleni maddi manevi yaptım. Ama olmadı. Çok eziyeti vardı. Çok ağlıyorum. İnşallah benden razıdır.
Başınız Sağ Olsun. Rabbim Size Sabır Versin. Biliyorum acıları Unutulmuyor. Hele ki Evladın Gibi Görüyorsan. Cennette Özgürce Uçsun. 😔

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Başınız sağ olsun çok üzüldüm,elinizden geleni fazlasıyla yaptınız,sevginizi verdiniz.Kalbinizi ferah tutun,o sizden razıdır.Acıları,ağrıları bitti.Cennet kuşu olsun sizi bulsun inşallah🙁

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Başınız canınız sağolsun 😔 siz elinizden geleni yaptınız ve değerli arkadaşlarımda yardımcı olmuşlar ama malesef bazı durumlar oluyor ki elden hiçbir şey gelmiyor ve sizin melek olan çocugunuz da durumu o şekilde ilerlemişti👍

Tuba K.🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Forum Rehberi
Başınız sağolsun Allah sabır versin 🤲

siddik1907

Yeni Üye
Tekrar teşekkür ederim herbirinize. Sıddık dünyada uçamadı. Cennette uçar inşallah.

Sevgiler.