svlkoc
Yeni Üye
Hala yeterince büyük değiller o zaman.Sanırım beni özlemişler
İçeriye alıp biraz oynadım uçurmaya çalıştım sesleri kesildi ama halen yer yer çekiniyorlar.
Yani şöyle aslında; kendi başlarına bir şeyleri didikleyip yemek yiyebildiklerine şahit oldum ama su içerken görmedim. Eğer su içmiyorlarsa şırıngayla su verdiğimde uzaklaşmazlardı. Su olduğun tanımaları için gagalarının üzerine biraz döküyorum o akan suyu içiyorlar ama ağızlarını açmıyorlar, gari çözemedim
Besinler; kuru olanlar nemli, bir kaç tane de sulu var. Ayrıca karpuz kabuğu gibi şeyler de koyuyorum; her şeyi yiyorlar zaten maşallah.
Su daha doğrusu sıvı ihtiyaçlarını ebeveynlerinin getirdiği böceklerden karşılarlar ve hala yavruyken vücutlarındaki su oranı yetişkinlerinkinden daha fazladır, aynı bizdeki insan bebekleri gibi, yani öyle suyla coşturmaya gerek yok büyüdükçe kendi kendine yapıcaktır bazı şeyleri, tabi öyle kuru kuru şeyler de vermemek gerek, dışkıları zaten sıvı miktarını çok iyi anlatır.
Benimkilerle aynı yaştalar gibi görünüyo az çok 1/2 haftaya kadar kendileri yemeye başlar diye tahmin ediyorum.
Gidiceğiniz güne kadar hala kendileri yem yiyemiyosa orda birinin durması gerek