• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Karaciğer yağlanması

Omerinanc1

Aktif Üye
Hocam ilgi ve alakanizdan dolayi tesekkur ederim butun korkum derdim tasam kalktı yinede bi emin olalim yavrumuzdan en azindan kont4ol eder veterinerde emin oluruz tekrar tesekkur ederim iyi aksamlar😊

Omerinanc1

Aktif Üye
Hocam dışksının fotografini cektim isterseniz atayım birde kuş baya halsiz geldi bana hareketleri yavas oldugu yerde cok bekliyor

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Dışkısını atın bakalım. Birde güncel bir video daha görebilir miyiz.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Beyaz kağıda yada peçeteye atsaydiniz dışkı suyu daha iyi anlaşılır olurdu. Aynı zamanda tek dışkı da belirleyici olmuyor. Ama probiyotiğe ihtiyacı var yavrunuzun. Daha önceki yazdıklarım şuan için aynen geçerli. Takviyeleri ihmal etmeyin.

MavişinAnnesi1

Yeni Üye
53 gram bir kuş için fazla. Diyet yeme geçmenizi tavsiye ederim. Şehmus bey hazırlıyor. Ayrıca tüy destekleyici bt amin forte de kullanırsanız iyi olur. Dış parazit ense damlası da yaptırın. Yavrunuzun iyi bir bakıma ihtiyacı var. Bu kadar kilo uçuş performansını da etkiler. Karaciğer koruyucu takviyesi de hanenize ekleyin.
Şehmus bey kim acaba foruma yeni katıldım. Kuşum aşırı kilo almış yardıma ihtiyacım var