• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Karaciğer hastalığı

Sinn1

Aktif Üye
Herkese merhaba .Muhabbet kuşumun gagası bir anda uzadı gagasında ve tırnaklarında siyah renklenmeler var.Yem olarak aspur ve beyaz darıyı seçiyor .sıcaktan dolayı çok uçurmuyorum yani hareketsiz .Forumda ve başka kaynaklarda çok araştırdım karaciğer yağlanması olabilir daha önce de söylenmişti zaten .Ekli dosyayı görüntüle 51400Ekli dosyayı görüntüle 51400Ekli dosyayı görüntüle 51399Kanatlı uzmanı buralarda yok.Sizin yardımınızla diyet listesi hazırlamak istiyorum .Ve pelet yem deve dikeni ve aloe Vera hakkında düşünceleriniz neler?

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba saglıklı bir bakım için pelet yemi unutun güzel karışık bir yem Gervit entrobac Bt amin forte ve Sedochol edinin.Haftada 1 kızıl dal darı kafeste kalamar kemigi kuş topragı kuş kömürü ve grit kum ve gaga taşı olsun gerisini o halleder

nymeria

Eski Forumcu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Herkese merhaba .Muhabbet kuşumun gagası bir anda uzadı gagasında ve tırnaklarında siyah renklenmeler var.Yem olarak aspur ve beyaz darıyı seçiyor .sıcaktan dolayı çok uçurmuyorum yani hareketsiz .Forumda ve başka kaynaklarda çok araştırdım karaciğer yağlanması olabilir daha önce de söylenmişti zaten .Ekli dosyayı görüntüle 51400Ekli dosyayı görüntüle 51400Ekli dosyayı görüntüle 51399Kanatlı uzmanı buralarda yok.Sizin yardımınızla diyet listesi hazırlamak istiyorum .Ve pelet yem deve dikeni ve aloe Vera hakkında düşünceleriniz neler?
Merhaba.
@Şehmus BAKIR hocamıza ulaşabilirsiniz. Onun aracılığıyla bir homeopatik ilaç ve devedikeni tohumu unu aldım. İlacı şırıngayla, unu da sebzelerine serpip veriyorum. Kuşumun gagasındaki leke azaldı, sadece ucunda siyahlık var gördüğünüz gibi. O da zamanla geçecektir diye düşünüyorum. Umarım siz de çözüm bulursunuz.

Ekli dosyayı görüntüle 51405 Ekli dosyayı görüntüle 51404