Merhaba, muhabbet kuşum altı yaşında. Bulunduğum ilde egzotik kuşlardan anlayan hekim yok ve ben de sosyal medyadan Burak uçar klinigiyle iletişime geçtim. Buradan röntgen çektik ve gönderdik. İlgiliydiler, takip de ettiler
Kuşum başta kendini kaşirken ya da yem yerken sesler çıkarıyordu. Burnundan da tik tik sesler çıkıyordu. Sonra ilaç kullanmaya başladık. Bu sesler artık yok ama solunum sorunu yaşıyor. İzmir'deki klinik karaciğerde büyüme var dedi ve hava kesesine baskı yapıyor dedi. Sol hava kesesi de bu rontgenden önce enfeksiyon kapmış dedi. Önerdiği ilaçlarin dört tanesi kendisi gönderdi;
SFC serisi, SBF S 400
Maxim ve special da kendi ürettiği takviye ürünler. İçerisinde pamuk yağı, ıspanak yağı gibi bitkiler var.
Cleaningstea de başta 1/8 olarak önerdi sonra da 1/4 olarak önerdi. İlaçları yaklaşık iki aydır kullanıyorum. Gelinen nokta ilk şikayetler yok ama özellikle gündüzleri nefes almakta zorluk yaşiyor ve oyun oynamiyor. İlaçları vermeye devam ediyorum ama çok korkuyorum. Başta o sesler vardı ama böyle enerjisiz degildi. Çok hareketliydi.