• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kapımızın neşesi şaşı 🥰

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bu yaşlı kedimizin hikayesi uzun çok hastalıklar atlattı 2 ay klinikte kaldı böbrek hastalığı var ama şuan çok şükür iyi kapıda oturmaya gelinmiyor bir çay molası verelim dedik bizimki yine kucağa geldi 😅 yaşı benim bildiğim 11 ama belki daha fazla olabilir yani 14 yıl yaşayani gördük 😊 oğlum şaşıya bir maşallah alıyım 🙏

Ekli dosyalar

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
maşallah hem şaşı hem iyi kalpli insanlarla tanıştığı için şanslı 🧿😁

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Mutluluk adlı çalışma olmuş 🤩
Şaşı şaşı ama gayet iyi poz veriyor 🤣
Maşallah sohbetiniz bol olsun hocam, hayırlı işler 😇🙏

Bahar Y.

Müdavim
Tip olarak çok huysuz görünüyor ama sevgi yumağı her halinden belli, şaşı olsada sevginin nerden geldiğini görüyor o yeter 🥰

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Bu yaşlı kedimizin hikayesi uzun çok hastalıklar atlattı 2 ay klinikte kaldı böbrek hastalığı var ama şuan çok şükür iyi kapıda oturmaya gelinmiyor bir çay molası verelim dedik bizimki yine kucağa geldi 😅 yaşı benim bildiğim 11 ama belki daha fazla olabilir yani 14 yıl yaşayani gördük 😊 oğlum şaşıya bir maşallah alıyım 🙏
Esnafın nabzını tutmaya gelmiş😁 Sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah🧿

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Maşallah şaşı bey/hanım 🧿 çok güzel bir çocuk, çok da şanslı sizin gibi bir dostu olduğu için 🙏

Üst Alt