• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanlı tüy tüpü

Pnar

Aktif Üye
Merhabalar kuşum tüy döneminde.6 aylik.bugun kanadinin alt ucunda kanlı tüy tüpü gördüm.normal mi?
Bir de tüye girdiginden beri sanki iştahı yok gibi.normalde geceleri dışında gündüz serbest.kafese yem yemek icin pek girmemeye basladi.kontrol ediyorum bikac yulaf seciyor yemden o kadar.kendim alıyorum elime elimden yediriyorum sirf yesin diye.bu sekilde yapmamali miyim? tüyde olmasi ile istahin alakasi var mi? Yani sadece oyun oynayayim bisey yemeyeyim derdinde.ne yapmam lazim?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tüyde olması ile iştahının alakası olur. Enerjisini dışarıda fazla harcatmayın. Kanlı tüy kökünu çekin koparın

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşu ve dışkı resmini görebilir miyim birde yem olarak neler veriyorsunuz iştahsızlık dediğiniz hicmi yemiyor az mi yiyor?

Pnar

Aktif Üye
Kuşu ve dışkı resmini görebilir miyim birde yem olarak neler veriyorsunuz iştahsızlık dediğiniz hicmi yemiyor az mi yiyor?
Yem olarak versele laga veriyorum.normalde severek yiyor.bikac gundur de sanki az yiyormus gibi geliyor bana.kontrol ediyorum surekli.kendim yediriyorum elime alip elimden yiyor.belki boyle yapmasam kendi yer.bilemedim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Görünümde bir sıkıntısı yok dışkıda temiz iştahsızlık sıcaktandir suyunu hergun tazeleyin ve yoksa gerwit ve entrobac temin ediniz birde o tüye çok takılmayın tuy değişimde düzeltir