• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanlı tüy kökü

Hayvansever_

Yeni Üye
İyi günler daha çok küçük yaklaşık bi 35 günlük muhabbet kuşu aldım fakat tüylerinin kök kısmında kanlı birikme var gibi uçmuyorda. Normal mi uçmamasıyla beraber o kanlı durum? Daha doğrusu 35 günlük bir kuşun uçmaması normal mi?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba oncelikle hosgeldiniz yavru kuslar genelde ucmayi bilmedigi icin once kafeste egitilir.diger sebebi de uzun kanatlari dustuyse o yuzden ucamiyor olabilir.dogru cevaplar alabilmeniz icin foto  gormemiz lazim.kanat kokunde yara varsa oraya teramicyn krem surun zamanla gecer.gecmis olsun

Hayvansever_

Yeni Üye
Şehmus BAKIR' Alıntı:
Merhaba oncelikle hosgeldiniz yavru kuslar genelde ucmayi bilmedigi icin once kafeste egitilir.diger sebebi de uzun kanatlari dustuyse o yuzden ucamiyor olabilir.dogru cevaplar alabilmeniz icin foto  gormemiz lazim.kanat kokunde yara varsa oraya teramicyn krem surun zamanla gecer.gecmis olsun
Yara değil de içten kanlı gibi. Acaba Fransız tüy döküm hastalığı diye bir hastalık varmış kuşlarda siz daha iyi bilirsiniz onunla alakalı olabilir mi ki? Nasıl anlayabilirim acaba. Fotoğrafını çektiğim de göndereceğim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
French molt oldugunu sanmiyorum tuyleri hic yokmu? Foto gonderin bir bakalim hatta yara olan yerinde bir fotosunu gonderin gorelim

Koseoglu27

Yeni Üye
Slm iyi günler arkadaşlar benim kuşumun tüylenmeye kanlı tüy çıkıyor bunun sebebi ne ola bilir

Şerife Nur

Yeni Üye
Ya nolur bana da yardımıci olun muhabbet kuşum çok ötüyor diye yanlışlıkla üstüne bez parçası attık kanadında iki büyük tüy kırılmış kanadının altında da kanamis kırmızı biisy var çok üzülüyorum kanadında aşırı titreme var vede ucamiyor acaba kanadın altındaki yaradan dolayı mı ucamiyor yoksa kopan kanat yüzünden mi nolur bilen biri biisy söyleyin

Şerife Nur

Yeni Üye
Araştırdım kuşum 5.6 senelik tümür olabilir mi kanat kirilmasindan dolayı

Şerife Nur

Yeni Üye
Fotoğraf çekemedim ama kırmızı bı şişlik var kanadin altında