• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tüy Dönemi Kanlı tüy kapsülleri

Anggo

Yeni Üye
Merhabalar sultan papağanımın kafasında kanlı tüy kapsülleri var küçük küçük, ben bazen kafasında kan gelmemiş kapsülleri açıyorum bu doğru mu onu pek bilmiyorum çoğu yerde açın diyordu. sürekli kafasını sevdirmeye çalışıyor ama hep kanlı kapsüllere değdiğim için canı acıyor, vitamin vs ne kullansam geçmedi büyüdükçe daha da artıyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar sultan papağanımın kafasında kanlı tüy kapsülleri var küçük küçük, ben bazen kafasında kan gelmemiş kapsülleri açıyorum bu doğru mu onu pek bilmiyorum çoğu yerde açın diyordu. sürekli kafasını sevdirmeye çalışıyor ama hep kanlı kapsüllere değdiğim için canı acıyor, vitamin vs ne kullansam geçmedi büyüdükçe daha da artıyor. Ne yapmamı önerirsiniz?
Merhaba
♦Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir mutlaka verin
Tüy döneminde haftada iki gün btAmin forte takviyesi yapın
Kanatlıoil Formmix de tavsiye ederim temin edin lütfen haftada 1defa ağzına 2 damla damlatın
Çok faydalıdır

Anggo

Yeni Üye
Merhaba
♦Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir mutlaka verin
Tüy döneminde haftada iki gün btAmin forte takviyesi yapın
Kanatlıoil Formmix de tavsiye ederim temin edin lütfen haftada 1defa ağzına 2 damla damlatın
Çok faydalıdır