• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanlı tüy kapsülleri

zeysssbird

Eski Forumcu
Burada tüy kökünde apse başlamış günde 2-3 kez rif ampul sürün kulak çöpü ile sonra ağzını bant ile kapatın hava almasın 🙏 Aslı ablanın dediği gibi ense damlası yaptırın. Bir de haftada 2 gün bt amin forte verin bazen b vitamini eksikliği de yapar 🙏
Burda yazmış Burçak Abla

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Eğer reçete isterlerse başka eczanelere de sorun 🙏☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Çok teşekkürler iyiki varsınız çocuklarımızın sizin gibilerine ihtiyaçları var ampulu ne kadar kullanmalıyım peki geçene kadar mı süresi var mı
Estağfurullah ne demek 🙏Beş gün kullanın bir bakalım sonrasına yese de sorun olmaz merak etmeyin ☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
benim kuştada aynı eşleşti 2 hafta sonra tüye girdi tüyden çıkamadı suan baktım tüy tuplerinde kan var kanat ve kuyrukta
Haftada iki gün bt amin forte kullanın, tüy diplerini görebilir miyim ☺

Ceren8163

Yeni Üye
Merhabalar bilgilendirme amacı ile yazmak istedim sağolsun forumdakiler çok yardımcı oldu öncellikle kuşumu fransız tüy hastası sandım ancak sizler sayesinde kanatlarında problem olduğnu gördüm veterenire danıştım ve kanlı tüy kapsülünün patlamamasının genel sebebinin genetik olduğnu söyledi ve onların çekilmesi gerekiyormuş hergangi bir kötü yanı yok ama kuşa ağrı yapıyor ve rahatsız ediyor elbet ve o kantlarını yolmak istiyor uçamayan kuşumuz varsa bir tüy diplerinizi bakmanızı öneririm tekrardan sağolun siz olmasanız kuşumun hasta olduğnu düşünücektim☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar bilgilendirme amacı ile yazmak istedim sağolsun forumdakiler çok yardımcı oldu öncellikle kuşumu fransız tüy hastası sandım ancak sizler sayesinde kanatlarında problem olduğnu gördüm veterenire danıştım ve kanlı tüy kapsülünün patlamamasının genel sebebinin genetik olduğnu söyledi ve onların çekilmesi gerekiyormuş hergangi bir kötü yanı yok ama kuşa ağrı yapıyor ve rahatsız ediyor elbet ve o kantlarını yolmak istiyor uçamayan kuşumuz varsa bir tüy diplerinizi bakmanızı öneririm tekrardan sağolun siz olmasanız kuşumun hasta olduğnu düşünücektim☺
Çok geçmiş olsun 🙏🌸

Üst Alt