• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

KANATLI UZMANI

Hastalık Belirtileri
GENEL
Hastalık Belirti Tarihi
11 Nis 2024
Kullanılan İlaç
GENEL
Merhaba Ünlü Pet Veteriner kliniği ailesi olarak merak ettiğiniz sorularınız varsa alabiliriz. Herhangi ücret beklentimiz yok. Kanatlı Uzmanı Veteriner Hekimi olarak saygı çerçevesinde(özellikle bu işin içinde bulunan üreticiler ve hekim arkadaşlarımızın tecrübelerine saygılıyım. O yüzden bize de saygılı olunmasını isterim) fayda vermek isteriz. Eskişehirde kuş hekimi olarak hizmet veriyoruz. İyi günler dileriz :)

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Merhaba Ünlü Pet Veteriner kliniği ailesi olarak merak ettiğiniz sorularınız varsa alabiliriz. Herhangi ücret beklentimiz yok. Kanatlı Uzmanı Veteriner Hekimi olarak saygı çerçevesinde(özellikle bu işin içinde bulunan üreticiler ve hekim arkadaşlarımızın tecrübelerine saygılıyım. O yüzden bize de saygılı olunmasını isterim) fayda vermek isteriz. Eskişehirde kuş hekimi olarak hizmet veriyoruz. İyi günler dileriz :)
Teşekkürler, foruma hoşgeldiniz 🙂

zynpp.

Paylaşımcı
Merhaba yeni muhabbet kuşu sahiplendim.Nasıl bakmam gerektiği hakkında çok bir bilgim yok.Kalamar kemiği,gaga taşı kuş kumu bunlar nasıl olmalı nasıl verilmeli kuş yemi olarak vitaminli kapalı yem verdiler ama vitaminli yem yoktur diyorlar içindeki renkli şeyler zararlıymis öyle denildiği için seçerek veriyorum.Bu ne kadar doğru.Birde kuşum yemliginden yem yemiyor üzerine çıkıyor aslında ama çok fazla yemiyor elimle uzattigimda yiyor aç olmadığı için mi inip yemlikten yemiyor yoksa yiyemiyor mu anlayamadım aç olmasa elimle uzattigim yemi de yemez değil mi

WhiteBlue

Yeni Üye
Bazı üreticilerin tavsiye ettikleri kombimix hakkında ne düşünüyorsunuz?
Benim düşüncem papağanlarda kullanmayı tavsiye etmiyorum .

zynpp.

Paylaşımcı
Watch unnamed | Streamable. Birde kuşum sağlıklı mı

Kaç aylık ? Cinsiyeti için erkek denildi ama sizce nedir ?

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Watch unnamed | Streamable. Birde kuşum sağlıklı mı

Kaç aylık ? Cinsiyeti için erkek denildi ama sizce nedir ?
Kuşunuzla ilgili sürekli konu açıyorsunuz. Yavrunuzun cinsiyetinin erkek olduğu ve kafese girmesiyle alakalı bende dahil arkadaşlarım yorumda bulundular. Lütfen konu bütünlüğü bozulmaması açısından tek konu üzerinden ilerleyin ve sorularınızı o konu altına sorun.🌸

Üst Alt