• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Kanatlı Uzmanı Tavsiyesi Verir Misiniz?

drayes

Aktif Üye
Merhaba İzmir ' de olanlar için
Hekim Veteriner Kliniği | Veteriner İzmir | Kuş Veterineri | Egzotik Veteriner
Göztepe, Mithatpaşa Cd. 801\A, 35290 Konak/İzmir

Kendileri çok iyidir 2 aydır ogurmekten mahvolan kuşumu 10 günde iyileştirip sağlığına kavuşturdular herkese tavsiye ederim
muayene ücreti hakkında bilginiz var mı acaba ?

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba. Geçmiş Olsun. Ali Bey'e Sizi Yönlendirmem. Kizimin Ameliyati ve Vefati Konusunda Büyük Hatası var. Ben Şuan Derya Hanım Petyum Veteriner Kliniğine Gidiyorum. Derya Hanım Konuşkan İyi Bir Hekimdir. @Aslı Ö. Uzun Zamandır Tanıyor Kendisini. Yine de Karar Sizin.

drayes

Aktif Üye
Merhaba. Geçmiş Olsun. Ali Bey'e Sizi Yönlendirmem. Kizimin Ameliyati ve Vefati Konusunda Büyük Hatası var. Ben Şuan Derya Hanım Petyum Veteriner Kliniğine Gidiyorum. Derya Hanım Konuşkan İyi Bir Hekimdir. @Aslı Ö. Uzun Zamandır Tanıyor Kendisini. Yine de Karar Sizin.
teşekkürler aklımda bulunması için sormuştum

Bayankod

Aktif Üye
İstanbul Pendik için Mario Veteriner Kliniği’ni önerebilirim. Röntgen de çekiyorlar ve 7/ 24 açıklar. İç hastalıklar olsun ortopedik rahatsızlıklar olsun benim oğlana çok yardımcı oldular.

TarçınTaş

Paylaşımcı
Yardımsever üye
Merhaba Değerli Kafeskuslaricom Ailesi 😊
Sizlerden Benim bir ricam olacak ve lütfen katkıda bulunmanızı istiyorum çünkü bu konu çok önemlidir 🙏 Herkes kendi şehrinde illaki kuşu ile ilgili Tecrübe edinmiştir.Sizlerden istediğim güvendiginiz ve memnun kaldığınız kanatlı uzmanın klinik ismi, sorumlu ismi ve iletişim bilgilerini bu konu altında yazmanızdir . Aslında Bende herkes gibi internetten kopyalar hepsini yapıştırirdim ama malesef kanatlıdan anlayanlar çok az bu yüzden böyle bir konu açıp sizlerle birlikte bir liste hazırlamak istedim konuyu hergun güncelleyip Bilgi topladıktan sonra liste hazırlayıp güncelleyecegiz..ilgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim 😊Ben İstanbulda bildiğim ve güvendiğim tek adresi yazıyorum 👍

Vetform Veteriner Alternatif Tıp Merkezi
Veteriner hekimlerimiz
Gözde Çetin Kasap
Seçkin Kasap
Adres ve telefon
Kemerburgaz CAD. No:25 Kağıthane/İSTANBUL
+90 506 611 12 23
Vetumay Veteriner Kliniği
Veteriner hekimimiz;
Yaşar BUCAK
Kavaklıder CAD. Ümraniye/İSTANBUL
+90 507 310 43 25

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Eskişehir - Tepebaşı / Astra Veteriner Kliniği

Veteriner Hekim Behide Kübra Reçberoğulları
İletişim: 0501 123 71 26

Pınar1522

Aktif Üye
Arkadaşlar Üsküdar, Kadıköy, Ümraniye çevresinde güvenilir bir klinik varsa beni de etiketler misiniz?

Kuşko

Yeni Üye
Merhaba,
Forumda bir kanatlı veteriner listesi görüyorum fakat oldukça eksik görünüyor.
Forumdaki kullanıcıların kendi deneyimleriyle tavsiye ettikleri veterinerlerin de eklendiği, Türkiye genelini kapsayan güncel bir kanatlı veteriner listesi var mı?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba,
Forumda bir kanatlı veteriner listesi görüyorum fakat oldukça eksik görünüyor.
Forumdaki kullanıcıların kendi deneyimleriyle tavsiye ettikleri veterinerlerin de eklendiği, Türkiye genelini kapsayan güncel bir kanatlı veteriner listesi var mı?
Genel olarak önerilen veterinerler daha doğrusu sıkça söylenenler için hazırlanmış ancak eklenmesini istediğiniz varsa söyleyin ☺

Kuşko

Yeni Üye
Genel olarak önerilen veterinerler daha doğrusu sıkça söylenenler için hazırlanmış ancak eklenmesini istediğiniz varsa söyleyin ☺
Mesela bu sayfada biraz yukarıda
'' istanbul Pendik için Mario Veteriner Kliniği’ni önerebilirim. Röntgen de çekiyorlar ve 7/ 24 açıklar. İç hastalıklar olsun ortopedik rahatsızlıklar olsun benim oğlana çok yardımcı oldular.'' Şeklinde böyle bir tavsiye var, bu tavsiye dikkate alınıp listeye eklenmiyor mu ?
bu tarz tavsiyelerin yönlendirmelerin olduğu ülke bazında il ilçe bazında oluşturulmuş bir liste var mıdır ?

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Mesela bu sayfada biraz yukarıda
'' istanbul Pendik için Mario Veteriner Kliniği’ni önerebilirim. Röntgen de çekiyorlar ve 7/ 24 açıklar. İç hastalıklar olsun ortopedik rahatsızlıklar olsun benim oğlana çok yardımcı oldular.'' Şeklinde böyle bir tavsiye var, bu tavsiye dikkate alınıp listeye eklenmiyor mu ?
bu tarz tavsiyelerin yönlendirmelerin olduğu ülke bazında il ilçe bazında oluşturulmuş bir liste var mıdır ?
Merhaba, arkadaşımız bu konuya zaten onu yazarak listeye eklemiş :) anladığım kadarıyla siz sanırım sadece yetkili kişilerin listeye öneri eklediğini düşündünüz ama burada bir öneri yapılmışsa o zaten listeye eklenmiş demek olur yetkili veya üye fark etmez :)

Kuşko

Yeni Üye
Merhaba, arkadaşımız bu konuya zaten onu yazarak listeye eklemiş :) anladığım kadarıyla siz sanırım sadece yetkili kişilerin listeye öneri eklediğini düşündünüz ama burada bir öneri yapılmışsa o zaten listeye eklenmiş demek olur yetkili veya üye fark etmez :)
Merhaba, Doğru listeyi ben mi bulamıyorum diye düşünmeye başladım açıkcası.
listenin son güncel halini görebileceğim bir link verebilir misiniz ?

Ben bu aşağıdaki listeyi görebiliyorum ve bu listede bu forumda tavsiye edilen kanatlı veterinerlerini göremiyorum ?
Sende Yorum Yap! - Kanatlı Uzmanı Tavsiyesi Verir Misiniz?

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Bende İZMİR İli İçin Klinik Konusunda Öneride Bulunmak İstiyorum. Gazi Vet Veteriner Kliniği Emrullah Bey, Petyum Veteriner Kliniği Derya Hanım.

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba, Doğru listeyi ben mi bulamıyorum diye düşünmeye başladım açıkcası.
listenin son güncel halini görebileceğim bir link verebilir misiniz ?

Ben bu aşağıdaki listeyi görebiliyorum ve bu listede bu forumda tavsiye edilen kanatlı veterinerlerini göremiyorum ?
Sende Yorum Yap! - Kanatlı Uzmanı Tavsiyesi Verir Misiniz?
Yazılan hiç bir paylaşımı göremiyor musunuz? 🤔 screenshot paylaşabilir misiniz acaba nasıl bir görüntü mevcut bir görelim 🙏🏾

Kuşko

Yeni Üye
Yazılan hiç bir paylaşımı göremiyor musunuz? 🤔 screenshot paylaşabilir misiniz acaba nasıl bir görüntü mevcut bir görelim 🙏🏾
Yanlış anlaşılmalar oluyor .
Paylaşımları görebiliyorum.
Şu an ben anladım olayı, sorduğum sorumun cevabınıda çözdüm , ilginiz yardımızın için teşekkür ederim :)

Ali kesici

Aktif Üye
Merhaba Değerli Kafeskuslaricom Ailesi 😊
Sizlerden Benim bir ricam olacak ve lütfen katkıda bulunmanızı istiyorum çünkü bu konu çok önemlidir 🙏 Herkes kendi şehrinde illaki kuşu ile ilgili Tecrübe edinmiştir.Sizlerden istediğim güvendiginiz ve memnun kaldığınız kanatlı uzmanın klinik ismi, sorumlu ismi ve iletişim bilgilerini bu konu altında yazmanızdir . Aslında Bende herkes gibi internetten kopyalar hepsini yapıştırirdim ama malesef kanatlıdan anlayanlar çok az bu yüzden böyle bir konu açıp sizlerle birlikte bir liste hazırlamak istedim konuyu hergun güncelleyip Bilgi topladıktan sonra liste hazırlayıp güncelleyecegiz..ilgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim 😊Ben İstanbulda bildiğim ve güvendiğim tek adresi yazıyorum 👍

Vetform Veteriner Alternatif Tıp Merkezi
Veteriner hekimlerimiz
Gözde Çetin Kasap
Seçkin Kasap
Adres ve telefon
Kemerburgaz CAD. No:25 Kağıthane/İSTANBUL
+90 506 611 12 23
İyi günler Kastamonu'da iyi bir veteriner var mı veterinerlik fakülteleri iyi midir götürebilir miyim ücretleri nelerdir bilginiz varsa yazabilir misiniz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İyi günler Kastamonu'da iyi bir veteriner var mı veterinerlik fakülteleri iyi midir götürebilir miyim ücretleri nelerdir bilginiz varsa yazabilir misiniz
Merhaba fakültenin fiyat listesi pdf olarak indiriliyor, fiyatlar sıtandarttır
Özellerde uygundur mutlaka kanatlı uzmanı vardır

Üst Alt