• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

KANATLI UZMANI ÖNERİSİ

Gamze12

Yeni Üye
Kuşumun gözü bir türlü iyileşmiyor bildiğiniz kanatlı uzmanı varsa İstanbul gaziosmanpasa ya yakın yazabilir misiniz?
Kuşumun gözü neden böyle olduğunu bilen

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşumun gözü bir türlü iyileşmiyor bildiğiniz kanatlı uzmanı varsa İstanbul gaziosmanpasa ya yakın yazabilir misiniz?
Kuşumun gözü neden böyle olduğunu bilen
Ne zamandan beri bu şekilde gözü? Ayrıca antibiyotik tedavisi gördü mü? Vetform alternatif tıp merkezi bilgileri için özelden ulaşın size yardımcı olurum

Gamze12

Yeni Üye
Ne zamandan beri bu şekilde gözü? Ayrıca antibiyotik tedavisi gördü mü? Vetform alternatif tıp merkezi bilgileri için özelden ulaşın size yardımcı olurum
2 haftadır böyle termicen krem ve gengaut göz damlası kullandim ama geçmiyor ve gözünün o kenarı yağ bezesi gibi oldu şuan kuşum ishal de olduğu için beni korkutuyor

Gamze12

Yeni Üye
2 haftadır böyle termicen krem ve gengaut göz damlası kullandim ama geçmiyor ve gözünün o kenarı yağ bezesi gibi oldu şuan kuşum ishal de olduğu için beni korkutuyor
2 hafta öncesinde bir duvara çarpma olayı da olmuş kuşumun ben görmediğim için neyden oldu şişliği tam bilmiyorum ya çarpmadan meydana geldi ya da bu göz nezlesinden

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
2 hafta öncesinde bir duvara çarpma olayı da olmuş kuşumun ben görmediğim için neyden oldu şişliği tam bilmiyorum ya çarpmadan meydana geldi ya da bu göz nezlesinden
Sinüzit olabilir burnu da tıkanmış olabilir, solunum yolu enfeksiyonu da olabilir veteriner hekim görse daha iyi olur bir arkadaşımızın böyle olmuştu ve sinüzit teşhisi kondu. Kanatlı uzmanı görsün lütfen

Son düzenleme:
Üst Alt