• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kanatlarını titretiyor

selnur

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
kanatlarını sürekli açıp kapama
Hastalık Belirti Tarihi
10 Nis 2025
sallabaştan şüphelendiğimiz kuşumuz şimdi de kanatlarını durmadan bu şekilde açıp kapatıyor bu neden olabilir

Tarık T.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Mod Adayı
yemden başka bir şey yemiyor daldarı bile pek istekli yemiyor ama yemi çok fazla yiyor oda sıcak değil ortaydı
Beyaz peçeteye dışkı resmi ekleyin lütfen yem harici bir şey yemediğine eminmisiniz, kafeste kemirilmiş boya var mı yada dışarıda birşey kemirmiş ağzına almış her hangi bir şey olabilir zehirlenme gibi duruyor şu görüntüde.

selnur

Yeni Üye
Beyaz peçeteye dışkı resmi ekleyin lütfen yem harici bir şey yemediğine eminmisiniz, kafeste kemirilmiş boya var mı yada dışarıda birşey kemirmiş ağzına almış her hangi bir şey olabilir zehirlenme gibi duruyor şu görüntüde.
yemek olarak yemedi de suyuna ishal ilacı damlatıyoruz o yapmış olabilir mi ama zehirlenmede kusmaz mıydı

Tarık T.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Mod Adayı
yemek olarak yemedi de suyuna ishal ilacı damlatıyoruz o yapmış olabilir mi ama zehirlenmede kusmaz mıydı
Hangi ilacı kullanıyorsunuz adı nedir ilk defa mı kullandınız ilacı içtiği anda mı başladı bu tepki zehirlenmede kusma yapmayabilir şuan ki güncel durumu nedir belki yan etki yaptı @Aslı Ö. @Semiha S.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kusma belirtisi olmaz zehirlenmede diye biliyorum. Tatık abinin dediği gibi zehirlenmeye benziyor. Verebiliyorsanız ağzına bolca su verin. Hangi takviyeyi kullanıyorsunuz? Son kullanma tarihine baktınız mı?

selnur

Yeni Üye
Hangi ilacı kullanıyorsunuz adı nedir ilk defa mı kullandınız ilacı içtiği anda mı başladı bu tepki zehirlenmede kusma yapmayabilir şuan ki güncel durumu nedir belki yan etki yaptı @Aslı Ö. @Semiha S.
şu an evde değilim maalesef adını hatırlamıyorum siyah bi kutusu vardı suyuna iki damla damlatmamızı söylediler onun harici hiçbir şey yemiyor su ve yem yeni aldık kuşu petshopta yetişkin olana kadar durmuş sebzeye alışkın değil birkaç gündür içiyor bu ilaçlı sudan dün akşam başladı bu hareket

selnur

Yeni Üye
Kusma belirtisi olmaz zehirlenmede diye biliyorum. Tatık abinin dediği gibi zehirlenmeye benziyor. Verebiliyorsanız ağzına bolca su verin. Hangi takviyeyi kullanıyorsunuz? Son kullanma tarihine baktınız mı?
evet son kullanma tarihine daha vardı ilacı hatırlamıyorum maalesef siyah bi kutusu vardı evde değilim şu an geçtiğim gibi markayı yazıcam

Tarık T.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Mod Adayı
şu an evde değilim maalesef adını hatırlamıyorum siyah bi kutusu vardı suyuna iki damla damlatmamızı söylediler onun harici hiçbir şey yemiyor su ve yem yeni aldık kuşu petshopta yetişkin olana kadar durmuş sebzeye alışkın değil birkaç gündür içiyor bu ilaçlı sudan dün akşam başladı bu hareket
Yeni aldığınız yemden ilk defa yediği gibi bu olduysa yemi de değiştirin mümkünse şuan sebebi bilinmiyor tedbiri alın durumu yine güncellersiniz.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
tabii ki sağlığına kavuşsun fotoğraf falan atıcam hemen siz başta olmak üzere çok kişi yardımcı oldu tavsiye verdi tek başıma anlayamazdım neyi olduğunu asla🙏🏻
Rica ederim ne demek size bir de zeolit tozu öneririm her gün mercimek tanesi kadar elle besleme mamasına veya sebzeye mercimek tanesi kadar serpin yesin 🌸 Yemi de vermeyin bir daha ☺

Ekli dosyalar

selnur

Yeni Üye
Yeni aldığınız yemden ilk defa yediği gibi bu olduysa yemi de değiştirin mümkünse şuan sebebi bilinmiyor tedbiri alın durumu yine güncellersiniz.
yok yemden ilk kez yemedi yem kendi kuşumun da yediği yem zaten ondan olabileceğini düşünmüyorum ama ishali kesmesine rağmen etkisini göstersin diye damlayı kullandık ondan olabilir mi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
yok yemden ilk kez yemedi yem kendi kuşumun da yediği yem zaten ondan olabileceğini düşünmüyorum ama ishali kesmesine rağmen etkisini göstersin diye damlayı kullandık ondan olabilir mi
Olabilir

Üst Alt