• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanatları kesik mi

Aydınoz

Yeni Üye
Yeni sultan papağanı aldım daha once beslememistim alırken fark etmedim. Kusun kanatları kesik gibi. Bana alırken 4 aylık dediler acaba yaşı küçük gorünsün diye mi kanatlarını kestiler image.jpgimage.jpg

Aydınoz

Yeni Üye
Kus cok korkuyor hemen saldırıyor herkese umarım erken atlatır alışır.

Dryyyyyy

Paylaşımcı
Korkutmuş lar işte kanatlstını kesmişler uçamaz o sımdı uzayana kadar bazende uzasa da kanıyor kanatları uçarken eskıden kesıldıgı için yazık bebeğe sevgi gösterin alışmasını bekleyın alışır size inşallah iyleşir hemen

Aydınoz

Yeni Üye
iki emekli anne baba var onlar hep ilgileniyorlar ama hicbir sekilde onlara yanasmiyor uzak tutuyor kendinden veterinere goturmeme gerek varmidir kanatlari icin

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kesilmiş ve kuş yavru değil. Kuyrukta yok. Yeni kanat çıkması aylarca sürebilir. BT amin Forte, entrobac probiyotik ve gerwit multivitamin takviye verin. Ürünleri manaist. comdan bölünmüş olarak alabilirsiniz

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye

Dryyyyyy

Paylaşımcı
Veyerıner bişey yapmaz yapmıyor uzamasını bekleyın der o korktuğu için zamanla alışır size

Dryyyyyy

Paylaşımcı
Ama vitamin kullanın tüylerinin sağlığı için bı vitamıin

Aydınoz

Yeni Üye
Kesilmiş ve kuş yavru değil. Kuyrukta yok. Yeni kanat çıkması aylarca sürebilir. BT amin Forte, entrobac probiyotik ve gerwit multivitamin takviye verin. Ürünleri manaist. comdan bölünmüş olarak alabilirsiniz
vitaminleri var digerlerini en yakin zamanda temin edicem

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tesekkur ederim ilginiz icin
Çok fazla üzülüyorum, şu dünyada en zararlı canlı İNSAN😡neden yaparlar, hiç merhametli yok😡Amaaaa bunların vebali o kadar çok ki Rabbim o kişileri mükafatlandırsın bildiği gibi🤲

Güzel bir bakımla ve verilen b vitamini (btAmin forte) ve Hobi biotin takviyesi yaparsanız çok daha çabuk güçlenir, kanat tüyleri ve kuyruk uzamaya başlar, entrobac, Gervit-w destekler
Ne kadar bakım, o kadar sağlıklı olur🤲

Aydınoz

Yeni Üye
Bizde cok üzüldük. hiçbir şekilde ilgiye izin vermiyor ben fark etmedim annem babam görmüs cok daha uzulmusler geri veriyim dedim ancak istemediler kalsin biz bakarız dediler. Yanina baska bir sultan papağanı alsam acaba biraz daha iyi hisseder mi kendini

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bizde cok üzüldük. hiçbir şekilde ilgiye izin vermiyor ben fark etmedim annem babam görmüs cok daha uzulmusler geri veriyim dedim ancak istemediler kalsin biz bakarız dediler. Yanina baska bir sultan papağanı alsam acaba biraz daha iyi hisseder mi kendini
Sevginizi eksk etmeyin öncelikle, anne ve babanız🤲en iyi ilaç olacaktır, şuan arkadaş almayın, kendine gelsin, sizlere güvensin, düzelecektir, biraz sabır ve zaman🥰🤲

Aydınoz

Yeni Üye
Çok fazla üzülüyorum, şu dünyada en zararlı canlı İNSAN😡neden yaparlar, hiç merhametli yok😡Amaaaa bunların vebali o kadar çok ki Rabbim o kişileri mükafatlandırsın bildiği gibi🤲

Güzel bir bakımla ve verilen b vitamini (btAmin forte) ve Hobi biotin takviyesi yaparsanız çok daha çabuk güçlenir, kanat tüyleri ve kuyruk uzamaya başlar, entrobac, Gervit-w destekler
Ne kadar bakım, o kadar sağlıklı olur🤲
Ben de anlam veremedim. Daha once beslemedigimden acaba normal bir kanat mi diye sormustum. Yarin dediklerinizin hepsini alirim ilgi ve bakimi da bizimkiler cocuk gibi bakiyorlar

Dryyyyyy

Paylaşımcı
Yazık bebeği geri vermeyın zaten aldıgınız yerdekiler kesmiş kanadını yıne verırsenıs yıne kötü bakarlar annenız babanız ne güzel sevmışler baksınlar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ben de anlam veremedim. Daha once beslemedigimden acaba normal bir kanat mi diye sormustum. Yarin dediklerinizin hepsini alirim ilgi ve bakimi da bizimkiler cocuk gibi bakiyorlar
Eminim 😊🤲
KIZIL darı ve yulaf verin, çekirdek çok severler, ilgi ve sevgi ile çok mutlu olurlar, günlük suyunu tazeleyin lütfen, kapalı şişe su tavsiye ediyoruz, sosyal canlılardır, yalnız kalmayı sevmezler, şekerleme yaparlar gün içinde, yumurta haşlaması(15 dk, kaynatılmalı) havuç, brokoli, karnabahar,marul, ceviz, fındık, sevdikleri gıdalardır.
Tuz, şeker, unlu gıdalar, zehirler vermeyiniz
Kalamar kemigi, grit kum, mineral blok kafesinde olmalı
Aşap tünek, ve oyuncak alabilirsiniz.. 🥰😊🤲

Üst Alt