• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kanatları bu şekilde titriyor

pofidik

Paylaşımcı
bu sabahtan itibaren olmaya başladı

boncukcum

Yeni Üye
bizimki de böyle yapıyor ama gözleri kapanmıyor sadece ağzı geviş getiriyor gibi oluyor

pofidik

Paylaşımcı
neden acaba benimkinin dışkısı da bozulmuş

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yem dışında değişik ne verdiniz zehirlenme olabilir

pofidik

Paylaşımcı
Yem dışında değişik ne verdiniz zehirlenme olabilir
hiçbir şey vermedim. geçen gün yemlerin böcekli olduğunu fark edip hemen değiştirdim. çamaşır suyuyla yıkamıştım kafesi tüm parazitler böcekler ölsün diye :( baya bir sarmıştı çünkü. ondan mı oldu acaba bilmiyorum

pofidik

Paylaşımcı
iki tane daha kuşum var onlar iyi durumda

pofidik

Paylaşımcı
Bravo emre doğru tespit tecrübe başkadır 👍 kuşa kursaktan su basın 2 ml kadar ve kusturun sonrasında kursaktan zeolitli besleme yapılırsa doğal yöntemle düzelir
zeloitli besleme nasıl oluyor acaba? bir de kendisi azcık su içip sonrasında kusuyor. aslında sabahtan beri defalarca kusma hareketi yapıyor sanki boğazına bir şey takılmış gibi. bir kere de dışkısında sindirilmemiş yem gördüm. ondan sonrakiler hep sıvıydı. kendisi bu şekilde içip kussa olur mu?

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
zeloitli besleme nasıl oluyor acaba? bir de kendisi azcık su içip sonrasında kusuyor. aslında sabahtan beri defalarca kusma hareketi yapıyor sanki boğazına bir şey takılmış gibi. bir kere de dışkısında sindirilmemiş yem gördüm. ondan sonrakiler hep sıvıydı. kendisi bu şekilde içip kussa olur mu?
Zeolit hayvan katkısı elle besleme mamasına konuluyor. Eğer su basamazsan kursağa,bol bol su içirt banyo yaptır. Çamaşır suyu yıkadığın malzemeden zor çıkıyor malesef.

Üst Alt