• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kanatlarda titreme halsizlik

siila

Yeni Üye
Merhaba. İlk defa bir evcil hayvan bakıyorum muhabbet kuşum var. Bir süredir ishal ile mücadele ediyoruz ve çok şükür düzelttim. Ama yorgun olduğundan mıdır nedir bilmiyorum eskisi gibi yüksek sesle ötmüyor. Onu da geçtim bugün iyice keyifsiz uyandı. Kanatlarını bir tık vücudundan uzak tutuyor ve nedense tam uçmuyor yere iniyor havalanamıyor gibi. Akşama doğru titreme de eklendi. Çok korkuyorum nedir derdi biliyor musunuz 😔 ha bir de bugün oğluma bir kız arkadaş aldım iyi de anlaşıyorlar gibi duruyor ama yine de halsiz

Ekli dosyalar

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Kanadını bir yere çarpmış olma ihtimali var mı? Birden mi meydana geldi? Kullandığınız takviyeler nelerdir? Tünekte bir video eklermisiniz ayrıca o kafes maalesef bana göre tek çocuk için bile yetersiz siz de iki tane var kafesi büyütmeniz ve tüneklerini ahşap ile değiştirmeniz gerekiyor.

siila

Yeni Üye
Kanadını bir yere çarptı mı bilmiyorum emin değilim görmedim😔 kafes bana da küçük geldi haklısınız ikinciyi daha bugün aldım. Video nereden ekleyeceğim anlayamadım bir türlü. Kullandığım vitamini ekledim

Ekli dosyalar

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Kanadını bir yere çarptı mı bilmiyorum emin değilim görmedim😔 kafes bana da küçük geldi haklısınız ikinciyi daha bugün aldım. Video nereden ekleyeceğim anlayamadım bir türlü. Kullandığım vitamini ekledim
Video için Streamable.com a girip upload video yazan yerden videoyu yükleyin oluşan linki buraya mesaj bölümüne yapıştırın. Vitaminleri için linkini vereceğim konuyu inceleyin ancak ilk önemli kanadı tabi ki Takip Edelim - Kuşlarımız için Rutin Vitamin Kullanımı Nasıl Olmalıdır ?

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Videoda ben bir sorun göremedim açıkçası incitmiş olabilir belki siz linkini verdiğim konu da ki ürünleri temin edip düzenli kullanın yok ise grit kum ve kalamar kemiği de temin edin. Bir de diğer arkadaşlarım bir incelesin. @Demet bükay @Aslı Ö.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba biraz durumu gözlemler misiniz. Bende bir sorun göremedim ama yine de takip edin durumu. Tüylerden kaynaklı bir sorunsa elinizdeki ürün yetersiz. Tarık ın eklediği vitaminleri almanızı tavsiye ederim. Bu arada diğer kuşta erkek sanki.

siila

Yeni Üye
Çok teşekkür ederim görüşleriniz için umarım dediğiniz gibi, bir şeyi yoktur. Sarı olanı dişi diye almıştımm gerçekten erkek mi

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Çok teşekkür ederim görüşleriniz için umarım dediğiniz gibi, bir şeyi yoktur. Sarı olanı dişi diye almıştımm gerçekten erkek mi
Dilerseniz müsait zamanınızda kameranın flaşı olmayan bir kaç fotoğraf atın cere net gözükecek şekilde değerlendirelim. Rica ederim 🌸

Üst Alt