• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanat tüyü döndü

Turtalya

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kanat tüyü zedelenmesi
Hastalık Belirti Tarihi
12 Tem 2022

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
O tüyü cımbızla dikkatlice çekin muhtemelen kırılmıştır çektikten sonra köküne batikon ile pansuman yapın yapamam diyorsanız kendi haline bırakın zamanla ya düşer yada kuş kendisi kırığı alır

Turtalya

Yeni Üye
O tüyü cımbızla dikkatlice çekin muhtemelen kırılmıştır çektikten sonra köküne batikon ile pansuman yapın yapamam diyorsanız kendi haline bırakın zamanla ya düşer yada kuş kendisi kırığı alır
Teşekkür ederim Şehmus bey kendi haline bıraksak daha iyi olur diye düşünüyorum kanaması hiç olmadı kanatmak istemiyorum o yüzden. Sizce kalsidin vermem fayda eder mi kök güçlenmesi vb için. Bir de bu süreçte herhangi başka bir öneriniz varsa çok mutlu olurum.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Teşekkür ederim Şehmus bey kendi haline bıraksak daha iyi olur diye düşünüyorum kanaması hiç olmadı kanatmak istemiyorum o yüzden. Sizce kalsidin vermem fayda eder mi kök güçlenmesi vb için. Bir de bu süreçte herhangi başka bir öneriniz varsa çok mutlu olurum.
Bence biotin içerikli vitamin verin ve banyo yaptırın günlük suyunu da tazeleyin bide haftada bir de probiyotik süper olur

Turtalya

Yeni Üye
Bence biotin içerikli vitamin verin ve banyo yaptırın günlük suyunu da tazeleyin bide haftada bir de probiyotik süper olur
Probiyotik var evde ondan düzenli olarak veririm haftada bir. Vitamin olarak röhnfried grewit var kaliteli bir vitamin herhalde yeterli olur. Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Karanlık bi odaya geç senin kopardığını görmesin. Çekip koparmanız lazım yoksa uçarken kanatlarını tam kullanamaz. Zaten çok fazla kanama olacağını zannetmiyorum ben

Turtalya

Yeni Üye
Karanlık bi odaya geç senin kopardığını görmesin. Çekip koparmanız lazım yoksa uçarken kanatlarını tam kullanamaz. Zaten çok fazla kanama olacağını zannetmiyorum ben
Teşekkür ederim hiç olmadı kuş veterinerine götürürüm garanti olması için