• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanat Titremesi

Ahmet C.

Yeni Üye
Yavru kuşumun kanadı titriyor.Video ekliyorum.Sizce neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

Ahmet C.

Yeni Üye
Ben bir yere çarptığını, ya da ani kalkış yaptı diye düşünüyorum
Şuanlık uçmayı bilmiyor.Ona yatağın üstüne atarak öğretmeye çalışıyorum bazı günler.Bilmiyorum ama belki sert bir iniş de olmuş olabilir.Ne yapmam gerek peki?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Benimkilerden biride böyle titriyordu,ağrısı olduğu içinmiş ama kanat titremesinin bir çok nedeni olabilir, arkadaşlarında dediği gibi. Eğer titremediği zamanlar oluyorsa Baharın dediği gibi stresten olabilir. :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bir yere çarptıysa agridandir çünkü stres olunca iki kanat titrer.. kafesten bir süre çıkarmayin zengin menü verin suyuna b vitamini probiyotik dönüşümlü ve calsiyum mineral ihtiyacını Verin iyi olur

Ahmet C.

Yeni Üye
Benimkilerden biride böyle titriyordu,ağrısı olduğu içinmiş ama kanat titremesinin bir çok nedeni olabilir, arkadaşlarında dediği gibi. Eğer titremediği zamanlar oluyorsa Baharın dediği gibi stresten olabilir. :)
Titremedigi zamanlar var evet ben yanında yokken veya onun yakınında değilsem.Mesela şuan uzakta onu görebiliyorum titreme yok

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Titremedigi zamanlar var evet ben yanında yokken veya onun yakınında değilsem.Mesela şuan uzakta onu görebiliyorum titreme yok
Yaklaşınca veya aniden yanına gidince benim kuşta kanadını ve kuyruğunu titretiyor ama bu kadar çok değil tabi.

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Kurum engelinden dolayı video izleyemiyorum ben ancak dediğinize göre o kanattaki uçuş teleklerinden birinde eksiklik olabilir ondanda yaparlar strestende