- Hastalık Belirtileri
- Kanat titremesi,İshal
- Kullanılan İlaç
- Sirke,Multivit
9 aylık dişi muhabbet kuşum bir süredir kanadını titretiyor tüylerini kabartıyor oda sıcaklığı 23° klima açtığımda üstlerini yarım şekilde örtüp camın yanına koyuyorum dışarıyı izlesinler diye bana yeni yeni alışıyor yanında 2 hafta önceye kadar kızışmış disi vardı.Kızısmis dişi kuşumu verip yerine erkek bir muhabbet kuşu aldım.Erkek kuşum çok aktif güzel uçuyor dişi kuşum uçmaktan korkuyordu dişi kuşum yeni yeni uçamaya başladı önceden uçmaktan korkuyordu günlük kafesten çıkarıyorum gün geçtikçe iyi uçamaya başladı ama sanki kanadını titretiyor gibi sizce kuşum hasta mı ? Vitamin veriyorum ve arada suyuna bir damla sirke damlatıyorum sularını çok sık değiştiriyorum.İştahları çok iyi çok sık yem yiyorlar.Tüy dökme dönemlerindeler mi bilmiyorum dişi kuşum 3 aydır bende ve kendini kaşırken arada Bir tüy döküyor erkek kuşum 2 haftadır yanımda ve bol bol tüy döküyor kaç aydır tüy döküyor tam bir şey diyemiyorum meyve vermemeye çalışıyorum ne Zaman meyve versem sulu kaka yapıyorlar örtüde yanları sarı su oluyor sizce kuşlarım hasta mı?