• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanat sarkıklığı, vikleme tarzı ses

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye

els

Yeni Üye
Çok üzgünüm keşke elimizden bir şey gelse ilk olarak Osmaniye dediğim veterinere bir bakarsınız eğer gidemezseniz umarım yardımcı olurlar. Şuanda yiyip içebiliyor mu? @Burçak A. kekik çayı verilebilir mi?
Çooook teşekkür ederim yorumlarınız için deneyeceğim. Yani yiyor ama yiyemiyor gibi çok değişik. Ben elimle yedirmeye çalıştım az çok Yedi. Odanın ışıklarını kapatınca kendi kendine indi yemliğe yine yemeye çalıştı biraz. Bundan birkaç saat öncesinde daha fazla ses çıkarıyordu şu an yine çıkarıyorda daha sakin.

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Çooook teşekkür ederim yorumlarınız için deneyeceğim. Yani yiyor ama yiyemiyor gibi çok değişik. Ben elimle yedirmeye çalıştım az çok Yedi. Odanın ışıklarını kapatınca kendi kendine indi yemliğe yine yemeye çalıştı biraz. Bundan birkaç saat öncesinde daha fazla ses çıkarıyordu şu an yine çıkarıyorda daha sakin.
Kekik çayını yapıp yüzüne sprey yapın ama çokta yakın mesafeden değil ayrıca suluğuna da ekleyebilirsiniz yemesi önemli aç kalmasın yumurta haşlayın dal darı varsa verin yeterki yesin iyi haberlerinizi bekliyoruz inşallah.

els

Yeni Üye
Kekik çayını yapıp yüzüne sprey yapın ama çokta yakın mesafeden değil ayrıca suluğuna da ekleyebilirsiniz yemesi önemli aç kalmasın yumurta haşlayın dal darı varsa verin yeterki yesin iyi haberlerinizi bekliyoruz inşallah.
Yumurta yeme gibi bir alışkanlığı yok yaşı küçükken alıştıramadığımız için yem dışı maydanoz sapı yiyor sadece. Büyük bir hevesle yer aslında şu an versem ishale sebep olur diye korkuyorum şu durumda.

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Yemesi için alternatif sadece yemini az azda olsa yiyorsa sorun değil yeter ki yesin 🙏

els

Yeni Üye
Yemesi için alternatif sadece yemini az azda olsa yiyorsa sorun değil yeter ki yesin 🙏
Sağolun bir de aynı kafesin içinde dişi kuşumuz var bir tanede eşi çiftler yani ona bir bulaş durumu olabilir mi ayırmalı mıyım?

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Sağolun bir de aynı kafesin içinde dişi kuşumuz var bir tanede eşi çiftler yani ona bir bulaş durumu olabilir mi ayırmalı mıyım?
İsterseniz durumu netleşene kadar var ise yedek kafes ayırın risk almayın. Kekik çayı ona da verebilirsiniz.

els

Yeni Üye
Merhabalar durumunu güncellemek istedim. Buraya paylaştığım günün sabahı okula gitmek durumundaydım geldiğimde ise ilk halinden çok bir eser yoktu. O halsizliği kanadındaki düşüklüğü vs gitmiş annemin söylediğine göre de arada konuşmaya bile başlamış yani. Hala vikvik ediyor arada ama hala var işte. Bugün ilçede önerilen bir veteriner hekime götürdüm çok bir şeyi olmadığını söyledi ilk halini görmediği için tabii çok kötüydü o zaman çünkü. İlaç verdi onuda koyarım buraya. 0,25 ilaç 3 çizgiye kadarda su çekiceksin şırıngaya suyuna koyacaksın dedi de pek bir şey anlamadım açıkcası 2 şırınga vermesini falan hangisine koyacağım mesela yani bilgisi olan bilgilendirebilir mi?17347808093682744385038185654609.jpg

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhabalar durumunu güncellemek istedim. Buraya paylaştığım günün sabahı okula gitmek durumundaydım geldiğimde ise ilk halinden çok bir eser yoktu. O halsizliği kanadındaki düşüklüğü vs gitmiş annemin söylediğine göre de arada konuşmaya bile başlamış yani. Hala vikvik ediyor arada ama hala var işte. Bugün ilçede önerilen bir veteriner hekime götürdüm çok bir şeyi olmadığını söyledi ilk halini görmediği için tabii çok kötüydü o zaman çünkü. İlaç verdi onuda koyarım buraya. 0,25 ilaç 3 çizgiye kadarda su çekiceksin şırıngaya suyuna koyacaksın dedi de pek bir şey anlamadım açıkcası 2 şırınga vermesini falan hangisine koyacağım mesela yani bilgisi olan bilgilendirebilir mi?Ekli dosyayı görüntüle 74268
Konu başlığını düzenledim lütfen noktalı vb başlık yazmayalım çünkü başlık çok önemlidir 👍Bu verilen ilaç ne için verildi? Teşhis ne koyuldu? Röntgen vs var mı? Güncel video ekler misiniz

els

Yeni Üye
Konu başlığını düzenledim lütfen noktalı vb başlık yazmayalım çünkü başlık çok önemlidir 👍Bu verilen ilaç ne için verildi? Teşhis ne koyuldu? Röntgen vs var mı? Güncel video ekler misiniz
Çok bir aciliyeti kalmadığı için öyle yapmıştım başlığı bilmiyordum. Teşhis olarak yani şöyle diyim çok uzun sürmedi 2dk falan baktı eline aldı röntgen çekilmedi soğukta ceryanda kalmıştır çok bir şeyi yok dedi.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Çok bir aciliyeti kalmadığı için öyle yapmıştım başlığı bilmiyordum. Teşhis olarak yani şöyle diyim çok uzun sürmedi 2dk falan baktı eline aldı röntgen çekilmedi soğukta ceryanda kalmıştır çok bir şeyi yok dedi.

Ben öyle düşünmüyorum ilaç verecekseniz bile yanında takviyeler verin eğer iştahsızlık varsa besleme yapın. Ağrısı var çocuğun bir hafta sonra inleme sesi geçmezse röntgen için götürün şifalar diliyorum geçmiş olsun inşallah

els

Yeni Üye
Ben öyle düşünmüyorum ilaç verecekseniz bile yanında takviyeler verin eğer iştahsızlık varsa besleme yapın. Ağrısı var çocuğun bir hafta sonra inleme sesi geçmezse röntgen için götürün şifalar diliyorum geçmiş olsun inşallah
Teşekkür ediyorum iştahı yerinde şu an. Bir süre İlacı kullanayım iyi olacağını düşünüyorum.

els

Yeni Üye
İlacı nasıl kullanacağımı çok anlamadım ayrıca bilginiz varsa eğer nasıl kullanmalıyım