• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanat kesimi

Satınur122

Aktif Üye
Annemle babam çıtırın kanatlarını az bişey kesmişler sorun olur mu acaba kesmeyin dedim ama dinlemediler

Soner

Aktif Üye
Ucamaz daha nasıl bi sorun olabilir ki ve strese girebilir dikkat edin..Biraz degilde biraz fazla kesmişler keşke hic kesmeselermiş neyse saglık olsun kanama fln herhangi bir sey yoksa yapabileceğiniz bise yok suan icin

Mervet

Yeni Üye
Bu kadar her bilgi elimizin altındayken, internet, kitaplar, formlar.. ben kabullenemiyorum bu bana göre işkence, düzgünce bakamayacak kimse hayvan almasın, günahtır. Biraz daha duyarlı olalım hayvanlar oyuncak değildir.

Satınur122

Aktif Üye
Ben insanları anlamıyorum kızmak bagırmak yerine bilgi vermek gerek

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben insanları anlamıyorum kızmak bagırmak yerine bilgi vermek gerek
Önce kesmelerindeki amacı bilsek. Verilecek bir bilgi yok kuş strese girer ucamadigi için yağlanır. Kanat egzersizi yapamadığı için uçmada kayıp yaşayabilir. Stresten dolayı yem yemesi kesilebilir. Stresten dolayı mantar ve bakteri hastalıklarına açık hale gelebilir. Kanatlara giden oksijen azaldığı için tutulma yaşayabilir. Vs vs.

Satınur122

Aktif Üye
Önce kesmelerindeki amacı bilsek. Verilecek bir bilgi yok kuş strese girer ucamadigi için yağlanır. Kanat egzersizi yapamadığı için uçmada kayıp yaşayabilir. Stresten dolayı yem yemesi kesilebilir. Stresten dolayı mantar ve bakteri hastalıklarına açık hale gelebilir. Kanatlara giden oksijen azaldığı için tutulma yaşayabilir. Vs vs.
Şuan onlar yok uçabiliyor yem yiyor