• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanat düşüklüğü ve titreme

LordTEMEL

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Tek kanadı aralık ve aşağıda titreme halinde.
Hastalık Belirti Tarihi
20 Kas 2022
Arkadaşlar merhaba, 2 hafta önce Sezar'ı ücreti mukabilinde sahiplendik.

Bkz:Sezar
Ekli dosyayı görüntüle 37430

Sezarın yavru olduğunu düşünüyorum ve öyle de söylendi bahsedeceğim problem mi değil mi bilmiyorum 2 3 farklı petshopa sordum ikisi üşütmüştür dedi biri yavru olduğundan normaldir dedi. İçim rahatlamadı bir de sizlere danışmak istedim. Sol kanadı sağ kanadına göre daha aşağıda ve bi tık vücudundan açıkta duruyor. Ayrıca sürekli bi titreme hali söz konusu sol kanadında. Uçma eyleminde ve konma eyleminde de pek başarılı olduğu söylenemez. Görseller ve video aşağıda. Sağlığında bir problem var mı ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler herkese.
Bakınız bu titreme videosu

Bunlarda anormallikleri yakalayabildiğim fotoğraflar Sezar

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Öncelikle siz ve Sezar ailemize hoş geldiniz 🙂 Kanattaki titreme sinirsel olabilir 🤔 size gelmeden önce incinmiş de olabilir ama normal olmadığı konusunda haklısınız 😔

LordTEMEL

Yeni Üye
Öncelikle siz ve Sezar ailemize hoş geldiniz 🙂 Kanattaki titreme sinirsel olabilir 🤔 size gelmeden önce incinmiş de olabilir ama normal olmadığı konusunda haklısınız 😔
Teşekkür ederiz hoşbulduk, ne gibi bir tavsiyede bulunabilirsiniz?

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Teşekkür ederiz hoşbulduk, ne gibi bir tavsiyede bulunabilirsiniz?
Yani sinirlerle alakalı olduğunu düşünüyorum. Emin olmak için bir kanatlı uzmanına baş vurmanızı tavsiye ederim 🙏 nerede ikamet ediyorsunuz varsa bildiğimiz yardımcı olalım