• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanat bantlayan adam

Kaan.tzl

Aktif Üye
Tiktokta hergün canlı yayın yapıyor kuşların kanadını bantlıyor ve herkese yapmasını söylüyor uyarınca da petshopcular geldi beni çekemiyorlar vs şeyler diyor 3 kuruşluk kazancını kıskandığımızı sanıyor bu arkadaşa ne yapabiliriz veya elinden birinin birşey gelebilir mi hayvanlara eziyet ediyor

Ahmetcan

Paylaşımcı
Bende gördüm. Gördüğüm gibi engelledim. Para uğruna her gün yayın açan birisi herhalde.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tiktokta hergün canlı yayın yapıyor kuşların kanadını bantlıyor ve herkese yapmasını söylüyor uyarınca da petshopcular geldi beni çekemiyorlar vs şeyler diyor 3 kuruşluk kazancını kıskandığımızı sanıyor bu arkadaşa ne yapabiliriz veya elinden birinin birşey gelebilir mi hayvanlara eziyet ediyor
Biri bir şey yapabilecek olsaydı kalkıp canlı yayında yapıp da paylaşamazdı diye düşünüyorum 😢 Allah o hayvanlara o caninin elinden kurtulanilmeyi nasip etsin yazık 😔

Mert G.

Paylaşımcı
Bende gördüm insanlara kuşların kanadını bantlatiriyor .Yapilacak birşey yok gibi açıkçası gören kişiler şikayet eder oda ne kadar etki eder bilmiyorum acikcasi

hatfa54

Yeni Üye
haluk levente bildirmek lazım
onlar böyle insanları adam ederler