• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Kanaryamın karnı şişip su toplamış nasıl iyileşir

Nrslk46

Yeni Üye
Kanaryam birkaç gün önce kum koyduğum kabın içine girip poposunu kumlara gömüp poposunu kaşıyordu sonra ben rahatsız olup kumu kaldırdım yerine yuva koydum bugün de elime sırtüstü yatırdım poposuna yakın kısmı su toplamış gibi duruyo yem yemesi su içmesi ötmesi hareketleri herşeyi normal acaba yağlanma mı oldu anlayamadım anlayan biri beni de aydınlatsın lütfen

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kanaryam birkaç gün önce kum koyduğum kabın içine girip poposunu kumlara gömüp poposunu kaşıyordu sonra ben rahatsız olup kumu kaldırdım yerine yuva koydum bugün de elime sırtüstü yatırdım poposuna yakın kısmı su toplamış gibi duruyo yem yemesi su içmesi ötmesi hareketleri herşeyi normal acaba yağlanma mı oldu anlayamadım anlayan biri beni de aydınlatsın lütfen
Merhaba geçmiş olsun
Karın boşluğunda sıvı toplanmış. Genellikle karaciğer yetmezliği veya kalp sorunları gibi iç organ rahatsızlıklarının bir belirtisidir. Karın derisi bu durumda gergin ve içindeki sıvı nedeniyle şişer ve sarı bir renk alır
Lütfen patlatmayı, Kılcal damarlar var, enfeksiyon kapabilir çok risklidir
Veteriner müdahale etmeli ve sıvıyı çekmelidir

Üst Alt