• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanaryamın Kanadında Çıkan Şey Nedir?

İkrayni

Yeni Üye
Ekli dosyayı görüntüle 4069
Erkek Malinua kanaryam var yaşlı ve kanadında resimde de gözüktüğü gibi kırmızı oldukça sert bir şey çıktı. O çıkan şeyden sert sert tüyler çıkıyor o tüylerı bir şekilde kendilinden düşürmesinin bir yolunu bulduk ama ucundan tüy çıkan sert şey hiçbir şekilde düşmüyor ve büyüyor bu son hali. O çıkan şey ne ve bunu nasıl düşürebilirim lütfen yardım edin.
Not : Ur olduğunu düşünüyorum ama emin değilim.

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Daha net bir fotoğraf ekler misiniz? Ur gibi ama fazla büyümüş sanki. Kanatlı uzmanına gitmenizi öneririm. Ama gitme şansınız yoksa üstatlardan dönüş bekleyin. Ama sanki o sizin yapabiliceğiniz büyüklüğü geçmiş gibi görünüyor. Geçmiş olsun

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Kuşunuzda ur çıkmış geçmiş olsun kanaryalar da genelde yanlış eşleme yapılan kuşların yavrusunda görülüyor üzgünüm bir uzmanın alması gerekir ya da böyle yaşayacak 😔

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yusuf dostuma katılıyorum cerrahi bir durum bunu ben alabiliyorum kanatlı hocamız öğretmişti 😊 başka bir yerinde var mı? Sırt ve kuyruk sokumuna bakın şuan kanattaki biraz küçük bir kaç ay sonra alınabilir ama şunu da belirteyim sürekli büyüyecek ve aldırmak kuşu rahatlatır yani bu ur tedavisi geçicidir malesef 😔

İkrayni

Yeni Üye
Peki alindıktan sonra çıkmasını geciktirmenin bir yolu filan yok mu yada kendiliğinden düşemez mi ve sirke ruhu kullanılabilir mi ? Sadece kanadında var.

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Sirke ruhu,goztasi vs.kullananlar var ama kanatlı uzmanı bu konuda kesinlikle fayda etmez demişti..bu bir kök hastalığıdır malesef henüz tedavisi bulunamadı yani bağışıklık güçlü olması gerekiyor böylece daha yavaş ilerliyor

Üst Alt