• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kanaryamın Ayağında Geçmeyen Kızarıklık!

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Mantarda titreme hızlı kalp atımı oluyor mu çok endişelendiriyor beni bu hali. Veterinere gidicem ama yine de içim rahat etmiyor
Eğer ek bir enfeksiyon varsa olabilir ayak görünümü için dedim ben ama mutlaka kanatlı uzmanına gitmeniz lazım 🙏🌸

Eylül boncuk

Yeni Üye
Veterinere götürdüm ayağında kırık yok dedi. İncinme olabilir ya da tünekten yara olabilir dedi. Halsizlik için de üşütme olabilir dedi. Bir vitamin karışımı verdi onu kullanıcaz. Ayakları hala çok kızarık. Yemesi iyiydi ama halsizlik var.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Çok uzak bir çekim değil mi yaa böyle mi çekiliyor bu röntgenler. Ben sonradan farkettim. İç organların röntgeni çekiliyor mu dedim çekilmiyor dedi. Tahlil de yapılmadı. Nasıl işliyor bu süreç

Ekli dosyayı görüntüle 89528Ekli dosyayı görüntüle 89527
İyi de bu röntgen çok kötü burada sadece veterinerin el röntgeni var 😒 Ne anlamış buradan... Benim size tavsiyem bu spreyi alın ve kullanın mantar, yara, enfeksiyon hepsinde çok faydasını gördüm 🌸 Trendyoldan aldın ben ☺

Eylül boncuk

Yeni Üye
İyi de bu röntgen çok kötü burada sadece veterinerin el röntgeni var 😒 Ne anlamış buradan... Benim size tavsiyem bu spreyi alın ve kullanın mantar, yara, enfeksiyon hepsinde çok faydasını gördüm 🌸 Trendyoldan aldın ben ☺
demi yaa ben sonradan farkettim önce anlayamadım bile nerde ne olduğunu. zaten stres oluyor yolda diye ben de kötü oluyorum. tekrar tekrar götürüp çektirecek durumum da yok. çok teşekkür ederim sipariş edicem 🙏🏻

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
demi yaa ben sonradan farkettim önce anlayamadım bile nerde ne olduğunu. zaten stres oluyor yolda diye ben de kötü oluyorum. tekrar tekrar götürüp çektirecek durumum da yok. çok teşekkür ederim sipariş edicem 🙏🏻
Rica ederim, sıktıktan 10 dakika sonra trosyd mantar kremi de sürün iyi gelir inşallah 🌸

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba Şehmus BAKIR hocamızla görüştüm müsait olunca yazacaktır😊
Kırık falan yok bir kaç gün teramıycn deri melheme-i ile hafif masaj yapın kan dolaşımı olsun düzelir geçmiş olsun şifalar diliyorum

Üst Alt