• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kanaryamın Ayağında Geçmeyen Kızarıklık!

Eylül boncuk

Yeni Üye
Kanaryamın sağ ayağı kızarık parmaklarında da şişlik var. Ayağının üzerine basamıyor. Mama kabına tününüyor. Çok durgun halsiz iştahsız.
İki hafta önce de sol ayağında kızarıklık oldu. Aynı belirtiler vardı. Üç gün üzerine basamadı. Sonra toparladı şimdi tekrar aynı sorun

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Şişlikte varsa kırık olabilir belki. Dokunduğunuz zaman ayağınızı kavrıyor mu?

Eylül boncuk

Yeni Üye
Merhaba sopayı kavrıyor ama üzerine basmak istemiyor dinlenmeye alıyor sürekli ya da tününüyor

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ayağına voltaren ya da dolgit krem sürün. Fotoğrafını da atar mısınız bakalım.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Biraz daha yakından atabilir misiniz sanki böyle çok pütürlü bir görünüm var

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
😢 çabuk iyileşmesi için ne yapabilirim. Anlayan bir veteriner araştırıyorum
♦Kanatlıoil Kalsi Min D3 vitamini verebilirsiniz kemik yapısını destekler
♦Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
BtAmin forte/ tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir
Entrobac /probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w/ multivitamin

Eylül boncuk

Yeni Üye
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 Röhnfried ürünlerini kullanmaya çalışıyorum ne sıklıkta kullanmalıyım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 Röhnfried ürünlerini kullanmaya çalışıyorum ne sıklıkta kullanmalıyım
Rica ederim geçmiş olsun buyrun hocamız anlatmış😊

Eylül boncuk

Yeni Üye
Kanatlı uzmanı veterinere ulaşamadığım için bugün götüremedim. Sabah kafesin altında duruyordu. Hızlı kalp atımı vardı ve halsiz görünüyordu. Ballı yem verdim yedi suyuna bt amin forte damlattım. Şu an daha iyi gibi ama hala halsiz endişeleniyorum yarına kadar ne yapmalıyım

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba ballı yem veya kraker vermeyin lütfen zararlıdır. Güncel durumu nasıl acaba? Röntgen için herhangi bir veterinere de gidebilirdiniz kanatlı uzmanı tabiki ilk önceliğimiz fakat bulamama durumunda röntgen çekebilecek herhangi bir veteriner de olurdu, röntgen sonucunu alıp burada paylaşırsanız yorumlayacak röntgen okuyacak deneyimli arkadaşlarımız mevcut, lütfen biraz daha araştırın🙏🏾Ballı kraker yerine de dal darı verebilirsiniz. İştahı nasıl yemini yiyor mu?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba bir tık ilerlemiş mantar vakasına da benziyor mutlaka kanatlı uzmanı görsün 🙏

Eylül boncuk

Yeni Üye
Merhaba ballı yem veya kraker vermeyin lütfen zararlıdır. Güncel durumu nasıl acaba? Röntgen için herhangi bir veterinere de gidebilirdiniz kanatlı uzmanı tabiki ilk önceliğimiz fakat bulamama durumunda röntgen çekebilecek herhangi bir veteriner de olurdu, röntgen sonucunu alıp burada paylaşırsanız yorumlayacak röntgen okuyacak deneyimli arkadaşlarımız mevcut, lütfen biraz daha araştırın🙏🏾Ballı kraker yerine de dal darı verebilirsiniz. İştahı nasıl yemini yiyor mu?
Bilmiyordum 😔 Titreme gibi hızlı kalp atımı var hala ama daha az. Yemesi de daha iyi şükür. Veterinere ulaştım götürücem bugün inşallah

Üst Alt