• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kanaryam zor nefes alıyor gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

savas_yok

Yeni Üye
Çok üzüldüm başınız sağ olsun Rabbim sabır versin inşallah 😔🤲🤲
Yanımda ellerimde boynu düşe düşe maalesef can verdi çok kötü oldum dualarla gönderdik... Sağolun...
Yardım eden etmeyen herkese çok teşekkür ederim son 1 aydır zaten çekiyordu bu meretten direnmeye savaşmaya calıştık ama minik bedeni daha fazla dayanmadı. Konu kilitlenebilir eğer mümkünse görselleri de kaldırmanızı rica edebilirim. Daha önce limonun bir yarası için açtığım fotoğraf çok saçma sitelerde çıkıyordu

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yanımda ellerimde boynu düşe düşe maalesef can verdi çok kötü oldum dualarla gönderdik... Sağolun...
Yardım eden etmeyen herkese çok teşekkür ederim son 1 aydır zaten çekiyordu bu meretten direnmeye savaşmaya calıştık ama minik bedeni daha fazla dayanmadı. Konu kilitlenebilir eğer mümkünse görselleri de kaldırmanızı rica edebilirim. Daha önce limonun bir yarası için açtığım fotoğraf çok saçma sitelerde çıkıyordu
Tm kilitliyorum isterseniz konuyu silebilirim

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Elinizden gelenin fazlasını yaptınız. Bu durumu çok kez yaşadım acı soğuyor ama hiçbir zaman dinmiyor. Başınız sağolsun 🙏🏻

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt