savas_yok
Yeni Üye
Merhaba sayın kafes kuşları forum ailesi. 7-9 yıldır baktığım bir kanaryam mevcut. Gaziantepteyim hava burada baya sıcak pencere açmadığım bir odada bulunan kuşumda ağız aç kapa ve çıt çıt nefes alırken ses duydum. Önce birşey gagasında kaldı yada boğazında diye düşündüm soğuk nebilazör tuttuk filan biraz rahatlattı. Neyse bu süreç devam edince bir veteriner abimize videosunu attım kuyruk ve bedeni sallanıyordu nefes aldıkça. Antibiyotik içerikli ve vitaminli bir ilaç yaptı şırınga ile verdi 1 hafta kullandık suluktan içti de baya. Şükür baya iyiydi iki gündür diğer oda çok serin ceyran yapıyor diye eski yerine aldım sıcak odaya yani. Cıt cıt ses yok gibi ama videolarda göreceğiniz gibi sallanma var. Bu şu anki hali kekik çayı filan verdim yani elimi uzattığı kekmesi hareketlilik durumu iyi yemde yiyor su da içiyor. Şuan daha uygun bir odada. Yapay zekaya sorduğumda antibiyotik biraz temizlemiş ama ensesine sıkılan bir ilaç lazım dedi yine bilenlere sorayım yarında veteriner ile görüşeceğiz tekrar. Hava kesesi akarı mı ne dedi yapay zeka.
Uyuyor olduğu şuan diğeri dün idi serin odaya aldım serin dediğimde öyle ceyran yapıp hasta edilecek şekilde değil
Uyuyor olduğu şuan diğeri dün idi serin odaya aldım serin dediğimde öyle ceyran yapıp hasta edilecek şekilde değil