• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanaryam tünekten düşüyor

Alperen16

Aktif Üye
Gloster cinsi kanaryam geceleri uyurken tüneğinden aşağı düşüyor sabahları hiçbir sorun yok enerjik ve düşmüyor tünekleri ahşap tünek hem biraz daha kalın hem daha ince olan tünek var kalınlıktan dolayı olduğunu düşünmüyorum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Gloster cinsi kanaryam geceleri uyurken tüneğinden aşağı düşüyor sabahları hiçbir sorun yok enerjik ve düşmüyor tünekleri ahşap tünek hem biraz daha kalın hem daha ince olan tünek var kalınlıktan dolayı olduğunu düşünmüyorum
Merhaba loş ışık bırakıp deneyin, tünekler ayakları için uygun mu, olmazsa hepsini aynı kalınlıkta takın, sadece geceleri düşüyorsa, zemine yakın takın, yemlik hizasında, birde öyle deneyin lütfen 😊

Kanarya

Yeni Üye
Benimde kanaryam bu gece çırpınarak yere düştü. İlk defa oldu, ben elime alıp tüneğine koydum. Uyudu sonra tüy döküyor kuyruk tüyleri kırılarak döküldü hep karaciğer yağlanması için ilaçta kullanıyoruz. Hem tüy dökümü için vitamin olarak sadece probiyotik kullan dedi doktorumuz sizce neden düşmüş olabilir tünekten aşağıya yardımcı olabilir misiniz? @Demet bükay

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Benimde kanaryam bu gece çırpınarak yere düştü. İlk defa oldu, ben elime alıp tüneğine koydum. Uyudu sonra tüy döküyor kuyruk tüyleri kırılarak döküldü hep karaciğer yağlanması için ilaçta kullanıyoruz. Hem tüy dökümü için vitamin olarak sadece probiyotik kullan dedi doktorumuz sizce neden düşmüş olabilir tünekten aşağıya yardımcı olabilir misiniz? @Demet bükay
Merhaba Vitaminsizlik denge kaybı yapar
Probiyotik bağışıklık sistemi içindir
B vitamini tüy kas ve kemik gelişimini destekler
Multivitamin tüm vitamin ihtiyacını karşılar
D vitamini Calsiyum ve fosfor içerir

Şimdi vitamin vermezseniz, denge kuramaz, bacaklar büzülür(d)
Tüyleri kopar düşer(b)
Çelimsiz ve uyuşuk olur(multivitamin)
VS vs...
Bu yüzden

BtAmin forte : tüy kas kemik yapısını destekler
Gervit-w: Multivitamin
Entrobac : probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Kanatlıoil d3 : kemik gelişimini destekler
Kafeste kalamar kemiği olmalı Calsiyum deposudur

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Görsel ekler misiniz tünekleri ve kafes içini görelim karanlıkta düşebilir ona göre bir ay ışığı kadar ışık verilebilir.
Farklı bir konu açarak sizde video ekler misiniz

Kanarya

Yeni Üye
Merhaba Vitaminsizlik denge kaybı yapar
Probiyotik bağışıklık sistemi içindir
B vitamini tüy kas ve kemik gelişimini destekler
Multivitamin tüm vitamin ihtiyacını karşılar
D vitamini Calsiyum ve fosfor içerir

Şimdi vitamin vermezseniz, denge kuramaz, bacaklar büzülür(d)
Tüyleri kopar düşer(b)
Çelimsiz ve uyuşuk olur(multivitamin)
VS vs...
Bu yüzden

BtAmin forte : tüy kas kemik yapısını destekler
Gervit-w: Multivitamin
Entrobac : probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Kanatlıoil d3 : kemik gelişimini destekler
Kafeste kalamar kemiği olmalı Calsiyum deposudur
Dediklerinizin hepsi var bende ama veterinerimiz gözde hoca Vetfrom veteriner kliniğindeki hocamız sadece zeolit tozla probiyotik kullansın dedi karaciğer yağlanması tedavisi görüyor

Üst Alt