• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanaryam kuruma hastalığından vefat etti.

00oguz00

Yeni Üye
Kuş yemek yiyordu elime aldım triflucan şurup 2 damla gagasının ucuna degdirdim bıraktım kafese arkamı döndüm kuşun suyunu değiştirdim bir çırpınma oldu bı baktım kuş ölmüş acaba benim yüzümden mi öldü gagasina 2 damla verdim diye ağır mi geldi anlamadim

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İlacın o kadar çabuk etki etçeğini sanmıyorum. Başınız sağolsun 😔🙏🏻

00oguz00

Yeni Üye
Saolun çocuğum gibi bakıyordum ama olmadı işte moralim çok bozuldu ilk kanaryam yavruluktan yetiştirdiğim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuruma olduğunu nereden anladınız? Trifulacan ne için veriyordunuz?

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Geçmiş olsun aşırı heyecandan olabilir mi acaba

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Başınız sağolsun.

Mert.

Eski Forumcu
Başınız sağolsun yerini doldurmaz ama açınızı birazdaha indirir yeni bir kuş sahiplenmek

00oguz00

Yeni Üye
Başınız sağolsun yerini doldurmaz ama açınızı birazdaha indirir yeni bir kuş sahiplenmek
Besliyosun ilgileniyon arkadaş gibi oluyorsun böle şeyler oldumu ister istemez üzülüyor insan ( muhabbet kuşum var herkesten Allah razı olsun iyi mesajlarınız dan saolun

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bilginiz olsun diye söylüyorum eğer kuşta kuruma hissettiyseniz ilk yapmanız gereken kanatlı uzmanına götürmek eğer imkanınız yoksa kuşu hassas tartı ile tartın ve kilo alması için elle besleyin günlük takiple kilo aldıktan sonra bu bir iki haftada sürebilir ondan sonra dışkı kontrolu yaparak hastalık varsa tespit edilir ve gerekirse ilaç tedavisi başlanır
Not: Kurumadaki kuşa direkt ilaç vermek uygun değildir

00oguz00

Yeni Üye
Bilginiz olsun diye söylüyorum eğer kuşta kuruma hissettiyseniz ilk yapmanız gereken kanatlı uzmanına götürmek eğer imkanınız yoksa kuşu hassas tartı ile tartın ve kilo alması için elle besleyin günlük takiple kilo aldıktan sonra bu bir iki haftada sürebilir ondan sonra dışkı kontrolu yaparak hastalık varsa tespit edilir ve gerekirse ilaç tedavisi başlanır
Not: Kurumadaki kuşa direkt ilaç vermek uygun değildir
Haklısınız herşeyde bı tercübe var dediklerinizi not alıyorum tşkler böle şeyler başıma ilk defa geliyor tercübe ediniyorum