• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanaryam kaçtı🥺

Limonbey33

Tutkulu
Bugün kanaryam kaçtı,kafes değişimi yapmıştık,nasıl basardiysa yeni kafesin demir araligindan kaçtı tutamadım da,ikindiden beri arıyorum ama bulamadim😔Şehmus hocam saolsun yapılması gerekenleri söyledi,başta agactaydi ama en tepede olunca yakalayamadık,sürekli takip ettim ama en son göz mesafesinden uzaklaştı, çok açık sarı beyaz bilezikli ötüm kanaryasiydi Tarsus'ta oturuyorum belki birinin evine sığınır,çok üzgünüm

omerardaaa

Yeni Üye
Bugün kanaryam kaçtı,kafes değişimi yapmıştık,nasıl basardiysa yeni kafesin demir araligindan kaçtı tutamadım da,ikindiden beri arıyorum ama bulamadim😔Şehmus hocam saolsun yapılması gerekenleri söyledi,başta agactaydi ama en tepede olunca yakalayamadık,sürekli takip ettim ama en son göz mesafesinden uzaklaştı, çok açık sarı beyaz bilezikli ötüm kanaryasiydi Tarsus'ta oturuyorum belki birinin evine sığınır,çok üzgünüm
Üzuldum hocam bende kanaryamı yanlıs besın verme sonucu kaybetmıstım umarım bulabılırsınız

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yaa çok üzüldüm 😥 inşallah birilerine sığınır.

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Gecmis olsun inşallah kisa sürede bulunur

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yakınlarda park, mezarlık agaçlık yerlere bakın komşulara sorun camlar açık kaçarken korkudan sığınmış olabilir yakın Pet Shop a numara bırakın ve seda hocamın dediği gibi afiş yapabilirsiniz

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
Geçmiş olsun. İnşallah birileri bulup haber verir kavuşursunuz. 🙏

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Çok geçmiş olsun inşallah bulursunuz. 😔
Bulunamazsada birilerine sığınır inşallah.

Limonbey33

Tutkulu
Hocam geçmiş olsun balkonumun camı açıktı mavi kuşumda dışarıda idi birden uçtu çıktı uçup geri geldi çok korktum kacicak diye
Ah keşke benimki de öyle olsaydı ama olmadı,sizin ki de mi kanaryaydi,çok geçmiş olsun size de

Limonbey33

Tutkulu
Bizim pencereye de yeşil papağan gelmişti sesi değişikti uçtu gitti,nereden kaçtıysa. Çok üzücü. İnşaallah kuşunuzu bulursunuz
Sizin adınıza üzüldüm,bugün üçüncü gün ama bulamadım hala,birine siginsa keşke😔civardaki komşuları tek tek gezicem son care

Limonbey33

Tutkulu
Yapacağınız şeyler;
Hayvan polisinden veya birilerinden destek almak. Megafon ile duyuru yapmak,afiş asmak,tek tek komşu evlere sormak.
Allah kuşunuzu bulmayı nasip etsin,aileden biri gibi oluyor.
Tek tek sormak mantıklı geliyor ama bunu tek başınıza yapmayın yanınızda biri olsun.
Yaz mevsimindeyiz milletin kapısı penceresi açıktır,bence evin birine girmiştir,eğer birinin evine girdiyse iyi bir insana denk gelmiştir umarım.
Hayvan polisi ne oluyor bilmiyorum ama jandarmayı aramıştım yardımcı olmadılar mahsur kalan hayvanlar için geliyorlarmis,afiş asicam ve evet en aklıma yatan da biriyle yakın çevredeki herkese sorucam,ins birine siginmistir da aç susuz kalmamıştır okadar alışmıştım ki bebeğimiz gibiydi😔

Üst Alt