• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanaryam hasta mı

limonn_33

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Uyku hali
Hastalık Belirti Tarihi
16 May 2023
4 yaşındaki kanaryam dünden beri bu şekilde uyukluyor yem yemesinde su icmesinde herhangi bir sıkıntı yok lütfen yardımcı olun onu kaybetmek istemiyorumEkli dosyayı görüntüle 47290

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Dışkı resmi ve videosunu yollar mısınız ?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Son zamanlarda değişik birşey yedi mi. Kullandığınız takeviyeler nelerdir.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Size yardımcı olabilmemiz için sorulan sorulara cevap vermelisiniz 👍 Dışkı resmi ve video eklemeniz lazım streamable com dan yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım

bengs

Yeni Üye
ben kanaryanızda bir durgunluk göremedim. kanaryalar zaten çok da hareketli kuşlar değiller arada durgunlaşabiliyorlar. dışkısı da sulu biraz fakat yeşillik yediyse o da normal. benim kanaryalarım oldu bitti hep bu şekilde dışkılıyor. kanaryaların dışkısı zaten genel olarak sulu. su ile tamamen karışık bir dışkı görmüş olsaydım o zaman bir sorun var diyebilirdim. ama rengini bilemeyeceğim, biraz koyu geldi gözüme. kuşunuzun hasta olup olmadığını tam olarak anlamamız için şunları sormak istiyorum: birincisi kuşunuz erkek ise ötmeyi bıraktı mı? ikincisi tüneğinde yem yiyeceği zaman dışında hiç hareket etmeden kabarık bir şekilde duruyor mu?

limonn_33

Yeni Üye
ben kanaryanızda bir durgunluk göremedim. kanaryalar zaten çok da hareketli kuşlar değiller arada durgunlaşabiliyorlar. dışkısı da sulu biraz fakat yeşillik yediyse o da normal. benim kanaryalarım oldu bitti hep bu şekilde dışkılıyor. kanaryaların dışkısı zaten genel olarak sulu. su ile tamamen karışık bir dışkı görmüş olsaydım o zaman bir sorun var diyebilirdim. ama rengini bilemeyeceğim, biraz koyu geldi gözüme. kuşunuzun hasta olup olmadığını tam olarak anlamamız için şunları sormak istiyorum: birincisi kuşunuz erkek ise ötmeyi bıraktı mı? ikincisi tüneğinde yem yiyeceği zaman dışında hiç hareket etmeden kabarık bir şekilde duruyor mu?
Evet erkek ve son zamanlarda ötmüyor yem su harici de bu şekilde kabarık oturuyor

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bana dışkı çok sağlıklı gelmedi. Temiz peçeteye tekrardan güncel dışkı fotosu alabilir miyiz.