• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kanaryam gıcırdama sesi çıkarıyor ve ağzı hep açık

cikcikkus

Yeni Üye
Merhaba,
8 aylık kanaryam var. beyaz ve dişi. Son birkaç gündür kapı gıcırdisi gibi ses çıkarıyor. Birkaç gün önce gece farkettim, önce geceleri uyumadan önce bu sesi çıkarıyor sandım ama gün içinde de çıkarıyor.
Videoyu ekleyemedim. sanki nefes alış verişi hızlı gibi ama kuş olduğu için de anlamıyorum. Kafesin altına inme, kabarma, kuyruk sallama yok. Hareketli gayet

Hasta mi değil mi anlamıyorum

cikcikkus

Yeni Üye
Video linki ekledim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Video linki ekledim

Merhaba burun tüyleri önceden de bu renk miydi?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Video linki ekledim

Grip olmuş büyük ihtimalle burun tıkalı bu yüzden ağızdan nefes alıyor, kekik kaynatın burun deliklerine kulak pamuğu ile sürün lütfen 7 gün geçmezse Dr animal alıp yüzüne püskürtün günde 1 defa 1 hafta antibakteriyeldir yanetkisi yoktur geçmiş olsun

Ekli dosyalar

cikcikkus

Yeni Üye
Demet hanim kekik çok iyi geldi teşekkür ederiz 🐤🐤 2 kanaryam ve 1 muhabbet kuşum var. Haftada 1 gagalarina tatlı badem yağı sürüyorum. Acaba kekiği de iyileştikten sonra bakım amaçlı kullanabilir miyim? Yoksa kokusu keskin olduğu için düzenli kullanmak iyi olmaz mı?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Demet hanim kekik çok iyi geldi teşekkür ederiz 🐤🐤 2 kanaryam ve 1 muhabbet kuşum var. Haftada 1 gagalarina tatlı badem yağı sürüyorum. Acaba kekiği de iyileştikten sonra bakım amaçlı kullanabilir miyim? Yoksa kokusu keskin olduğu için düzenli kullanmak iyi olmaz mı?
Haftada bir verebilirsiniz ☺

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba, Geçmiş olsun 😊
Rica ederim ne demek🥰🤲 haftada 1 defa suyuna veya yüzlerine püskürtün, kanaryanıza da ara ara burun deliklerine kulak pamuğu ile sürün lütfen 😊

Üst Alt